Új hozzászólás Aktív témák

  • zo-lee

    aktív tag

    válasz pckownz #18347 üzenetére

    Teljesen jogos.

    Folyamatosan megy a hiszti, az eleje óta ... Csak annak újdonság, aki nemrég cseppent bele akár a játékba, akár a fórumnak ebbe a csücskébe.

    Nem, egyáltalán nem hibátlan a játék, de szerintem a fejlesztők hozzáállásából tanulhatnának a nagyok. Az apróbb hibákat - amik a játékot befolyásolják, befolyásolnák - azonnal javítják, érkezik a folt, a többi hiba pedig, részemről nem oszt nem szoroz ha nem vesz el a játékélményből. Igen, szar irányítani a motorokat, ergo óvatosabban kell vele menni ... Nem látszik a fű egy bizonyos távolság után ?! Hidd el, az ellenfélnek sem .. Szokj hozzá, használd ki, kalkuláld bele a játékmenetbe ezt is és csók ... Sz@r a lút ? Egyik körben lehet ... Utána majd mész 2 másikat ahol jobb lesz, vagy esetleg azt is meg kéne kockáztatni, hogy ne a kis szutykos sárga egyszintes kuckókra ugorj, akkor lehet, hogy nemcsak pisztolyt találnál ... Később jelennek meg a cuccok lúúútoláskor ? Egyrészt mindenkinek, másrészt meg biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb ezt is kijavítják a fejlesztők, és ezt a szokásos formában (twitter, fb,f@sz tudja még mi) be is fogják jelenteni.

    Akárhogy is legyen, és a kalapomat emelem a fejlesztők előtt.

    Siránkozni lehet itt, csak értelme nincs mert a Kéklik qrvaélet, hogy nem az ungarise prohardver színvonalas hozzászólásaitól teszi függővé a játék fejlesztésének / alakításának menetét.

Új hozzászólás Aktív témák