Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz saen #16888 üzenetére

    Én anno azt mondtam mindenkinek, addig ne szidjuk őket, míg EA státuszban van a játék. Kíváncsi voltam, hogy mit tesznek majd le az asztalra az 1.0-val. Hát, nem sokat. Jó-jó, csiszolgatják itt-ott, meg azért optimalizálják is, de véleményem szerint - ahogy írtátok is - az "ezer éve" megoldalan hibákra/bugokra kellene erőforrást fordítani, nem új skinekre! (Tudom! Azt másik csapat csinálja...) Egyébként én is elég régóta játszom (2017 május-június??? :F ) azóta ég és föld! Sokkal játszhatóbb, mint akkor volt. Titkon azért mindig azt remélem, hogy na, majd a következő update megjavít "sokmindent", de eddig vagy visszalépések voltak, vagy ha javítottak is valamit, bejött vele 2 újabb hiba.

    Például:
    - Az utóbbi időben motort egyáltalán nem merek használni, a random levegőbe feldobálása miatt.
    - Mikor távcsővel kémlelem az ellent, minimum 10-20 alkalommal láttam már egyhelyben, a saját hossztengelye körül pörgő autókat is. Volt, hogy egymás mögött állt meg egy team 2 buggy-val, és mindegyik pörgött, miután kiszálltak, de volt, hogy leparkoltam, bementem egy házba, és mikor mentem vissza, az enyém pörgött csak úgy magában. WTF?
    - Bár mostanában erre nem figyeltem, de néhány hete még mindig tele volt Erangel lebegő kövekkel, amiknek kb. a földön lenne a helyük. Jó, annyira nem zavaró, semmit nem akadályoz, de hülyén néz ki. Plusz, ha jól emlékszem El Pozo-ban egy helyen be lehet menni egy teherautó alatt 2 textúraréteg közé kúszva, majd ha tovább mész "befelé" egyszer csak kiérsz az útra. Amúgy innen simán lehet lőni kifelé.
    - Valamint, ha már textúra, továbbra sincs megoldva, hogy a levegőből nézelődve az útra felhajtó járművek (és játékosok gyalog) az úton látsszanak, és ne az "út alatt", takarásban közlekedjenek.

    És ez csak a nagyobb hibák egy része. Lehetne még sorolni. A kisebbekből meg még több van. A minap láttam egy videóban, hogy a Pan glitch is megvan még. Ghilie suit-os emberke szalad valamilyen sniper puskával, közben meg az arca előtt van a Pan, és e miatt nem lehet szemből fejbelőni. :DDD

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák