Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    válasz Napfénysüti #14886 üzenetére

    Szia!

    Oké.
    Én, mint egy megrögzött körkéses user, elcsábultam fél éve és most egy ilyet nyúzok már szeptember óta. 2+1 év csere garanciával!
    Brutál erős az akkuja, 75-80 percet könnyedén elmegy és még akkor sem lassul be. Semmi csicsa, LED sor vagy számkijelző ...csak egy kis zöld értesítési LED (2x5 mm) a borotva oldalán. Lassan kezd villogni ha az akku elérte az alacsony töltöttségi szintet, ezt általában 60 perc körüli használat után kezdi, de innentől még bő 20 perc van benne és még akkor sem akar leállni. :)
    Ennek is fix rögzítésű a feje, nem is kell nekem más, éppen ilyen megoldást akartam magamnak. Jobban tudom követni/érezni a borotvával az arcom vonalát. Amikor vettem, akkor volt akciós kuponom így azonnal berendeltem még kettő készletet.[link]
    Komplett egység, szita/kések/ és a fejtartó egység, már a csomagolásban is egybe/össze van szerelve majd csak cserélnem kell ha eljön az ideje. 40k-ból kijött a két tartalék fejjel együtt. Az nem tudom mikor lesz/kell majd cserélnem, mert jelenleg ugyan olyan szépen vág mintha új lenne, pedig nekem "drótkefe" erősségű a borostám és naponta használom. (Braun 9 amíg megvolt, ott 7-8 hónap után már éreztem, hogy nem az igazi a vágás minőség) Azt szeretem benne, hogy nem nagy és szépen belesimul a tenyerembe, na meg szép a külseje mert fém a borítása. A szitatartó kerete is fém, nem az a sérülékenyebb fémhatású műanyag.
    Az a fura helyzet állt elő, hogy a szeretett (még mindig az) Philips S9031 borotvám másod borotva lett. Időnként persze előveszem azt is és használom egy akku lemerülési ciklusig.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák