Új hozzászólás Aktív témák

  • süti5

    őstag

    válasz dualcore #7823 üzenetére

    Köszi, majd szerzek hozzá routert.

    Viszont lehet sejtem, mi lehet a problémád megoldása.
    Mint írtam, tegnap tökéletesen működött az otthoni hálózatról lejátszás, ahogy ma délelőtt is. Mondtam is feleségemnek, aki délelőtt érkezett haza, hogy elcseszte a tv-t:) Később rájöttem, hogy áttételesen igaz a dolog.
    Ugyanis amint hazajött, és meg akartam mutatni neki a tv képességeit, mindent meg tudtam, kivéve a hálózati lejátszást, először még látta a laptopot, elindítottam, de kifagyott. Utána kiléptem, és már nem látta a laptopot se meg semmit. Először arra gyanakodtam, hogy valami program megváltoztatta a tűzfal beállításokat, meg win frissítés is volt, de nem. Újraindítottam a tv-t, újraindítottam a laptopot, de semmi. Nem látta. Utána jutott eszembe, hogy közben feleségem bekapcsolta a notiját és csatlakozott ugye a hálóra automatikusan, úgyhogy szóltam neki és kikapcsolta.

    Utána kikapcsolva hagyta, és újraindítottam a routert is, és ez segített:) Most megint megy minden. Arra gyanakszom, hogy ha az otthoni hálón más is van használatban, mint a tv és az a gép, ahonnan megoszt az ember, akkor bezavarodik és nem lát semmit. Hogy miért van, azt nem tudom.

    Próbáld ki, hogy csak a laptop meg a tv, mindent újraindít és úgy médiaprogival megosztani, látnia kellene.

Új hozzászólás Aktív témák