Új hozzászólás Aktív témák

  • braseel

    tag

    válasz öcsi06 #16444 üzenetére

    oszy-nak már megírtam privátban, de akkor közzé is teszem (hátha segít valakinek).

    Az lényeges, hogy nekem van egy wireless egerem a TV-hez. Ez sok app irányításához szükséges.
    Tehát az HBO Go apk-ot letöltjük, ezt mindenki maga intézi, de google is your best friend.

    Vagy pendriverra másolod vagy ES File Expolreren keresztül átöltöd a telóról vagy bárhonnan.
    A TV-n az Android beállításoknál engedélyezned kell az ismeretlen forrásból való telepítést. Ezután az Es File Explorerben (a Google Play Store-ból telepíthető) betallózod az apk file-t, rákattintasz, és telepíted.
    A TV csak azoknak az appoknak az ikonját rakja ki home screenre, amiket eleve elérhetsz a Google Play Store-ból. A többit nem fogod a home screenen megtalálni. Ugyanakkor akár az ES File Explorerből, akár egy tetszőleges side launcher apkon keresztül elindíthatsz bármit, ami ismeretlen forrásból származóan telepítesz. Én a Sideload Launcher-t használom, ezt simán telepítheted a Google Play Store-ból.

    Az HBO Go elindul bluetooth egér (bármelyik, amihez USB-s vevőegység van az is jó) nélkül is, de a használatához mindenképp szükséged lesz rá. Anélkül ugyanis nem tudsz bejelentkezni. Teljesen használható, néha a filmek/sorozatok böngészése közben kifagy.

    Egyébként ismeretlen forrásból lehet számos egyéb applikációt telepítened, ami nagyot javít a tv-d használhatósági fokán. Így a legfontosabb a Google Chrome böngésző, mert az alapböngésző egy fos. Ehhez lehet külön ikont is telepíteni a home screenre a Google Play Storeból. Ezen keresztül a netes videó lejátszás sokkal jobb, némely videónak a teljes képernyőre kirakásához szintén egér szükséges (bár a távirányítóval is rá tudsz kattintani a full screen ikonra, de azzal még sem működik). Persze némely app nem (vagy nem megfelelően) működik, mivel nem Android TV-re van optimalizálva.

Új hozzászólás Aktív témák