Új hozzászólás Aktív témák

  • mirai22

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy kis íránymutatásra lenne szükségem. Tv vásárlás előtt vagyok. Mivel a lakásban nem lettek kialakítva a tvnek kábelek ezért online nézek immáron egy éve tv-t. Ehhez nem volt szükségem másra mint egy androidos tv boxra amire a UPC Horizon Go és a Digi appját le tudtam tölteni. Minden szolgáltatás akadály nélkül működött. Az új TV vásárlásakor viszont szeretném ezt a kis kinai boxot is kiiktatni (és egy távírányítóra szorítani az irányítást). Ez erősen ritkítja a mezőnyt (LG, Samsung kiesik mert saját oprendszere van amire nincsenek a fenti TV appok). Versenyben maradt a Philips és a Sony. Így jutottam ide hozzátok, ahol szeretnék egy kis megerősítést kérni, hogy a TV android rendszerén használja-e valaki a fenti appokat, azok működnek-e minden gond nélkül?

    Jártam a Sony fórúmban ott problémák vannak az appok használatával, nem olyan egyszerű ahogy én azt elképzeltem.

    55-ös méretben szeretnék vásárolni, főleg HD tartalmakat nézek, néha tvben sportot.

    A sony mellett az szól, hogy rohadt jó a képe, ebben éllovas. Sony Bravia KD-55XE8505
    A philips mellett az amibente, mely lámpából több is van a lakásban és nagyon feldobná a mozizást. (3 oldalast ambientet szeretnék) Ezt szeretném: 55PUS7272/12 de úgy láttam, hogy itthon csak ezzel a béna talppal kapható: 55PUS7502/12
    Samsung mellett pedig az ár/érték arány. Sajnos a box maradna ez esetben. Samsung UE55MU8002

    Ami miatt szkeptikus vagyok, hogy a philips tvkről nem sok jo visszajelzéseket hallani. A kép minősége sem túl jó a kategóriájában (teszteket olvastam külföldi oldalakon) és gyorsan tönkremennek. Kérlek, hogy ezeket oszlassátok vagy erősítsétek meg.

    Köszönöm a segítségeket! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák