Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacko66

    tag

    válasz bala6120 #15473 üzenetére

    Megjött a tévé (43PUS6161/12) így itt egy rövid beszámoló amit kértél.
    Kihagyom a szerelést, bekötést, legfeljebb annyit erről hogy a talpra szerelt tévé nem forgatható, csak magával a talppal együtt de ez nekem nem volt lényeges szempont.
    Először az itthoni iptv családi hd csomaggal próbáltam ki. A tévé menürendszere jól átlátható, magyar nyelv is beállítható benne természetesen. A távirányító is jól kezelhető, semmi probléma vele. Már alapértelmezett beállításokkal is nagyságrendekkel jobb a képe mint az előző tévémnek volt. Az iptv hd adásai gyönyörűen néznek ki, az sd adások azért nem olyan élesek dehát sz@rból ez se tud várat építeni. Úgy állítottam be hogy minden adás képe jó legyen, mert azt nem lehet megcsinálni hogy minden egyes csatornához saját konfigurációt rendeljek pedig ez nem lenne rossz.
    Ezután jött a lényeg, a Mini M8S II mediaboxom Libreelec-cel és Kodival. Külső hhd-ről játszottam le x264 és x265 kódolású anyagokat. Eszméletlen szép képet kaptam, különösen az x265 4k uhd videofájloknál. A tévé képes dekódolni a dts-hd és truehd többcsatornás hangokat is, persze a hangminőség nem házimozi szintű.
    Kipróbáltam a pendrive-ről való lejátszást a tévé belső mediaplayerével. A pendrive-on avi, mp4, mkv fájlok vannak de amikor csatlakoztattam, nem ismerte fel, ezért igazából nem tudtam kipróbálni, hogy lejátszik-e mindent. Lehet, hogy nem tetszett neki a pendrive fájlrendszere de ennek még utánanézek.

    Nagyjából ennyi lenne, nem tudom ilyesmi beszámolót vártál-e de én nem vagyok szakértő, csak arról tudok írni amit látok és mivel ez az első ilyen tévém, csak a régi 8 éves lcd tévémhez való viszonyítási alapom van. :)
    Összességében eddig teljesen elégedett vagyok és nekem ez simán megérte azt a 126ezer ft-ot.
    Ha esetleg van további kérdés akkor amire tudok válaszolni fogok.

    Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |

Új hozzászólás Aktív témák