Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    válasz bitpork #56197 üzenetére

    Aztatat mondta asszonypajtás, hogy finoman kuss a nevem... féltengely csere, akku csere, és még át is kell nézetnem a szekeret (és utána még biztosan lesz egy kis apró-cseprő költség). Ja! Új izzókra is kaptam engedélyt, csak még időm nem volt cserélni (osram silver repül).
    Az optikai és luxus átalakítás/bővítés most nem fér bele. :(

    (#56204) Dr.Zoo - 10-re? ki is nyírnának, ha arra érnék be. 7:30 és 8:45 közötti szórásban érkezem, attól függően, hogy mikor kelek fel.
    Jön a karácsony, most kezdenek meghülyülni az emberek...minden kell, de tegnapra. Hiába ülök a gép előtt szinte végig, nincs időm elindítani egy böngészőt... :DDD
    Hétköznap a 4-6 óra alvás bőven elegendő, hétvégén tömbösítve le lehet aludni :)

    Külsős "kollégának" matiza volt. Szegényt mindig azzal szekáltuk, hogy mutassa már meg hol kell feltölteni akkukat...Szegény, lecserélte egy dájcsijára...még nem is sejti, hogy mit fog hamarosan kapni :)

    Vasárnap este összehozott a sors egy Saxo-val. 1,6 VTR volt belevésbe, de fogalmam sincs mennyire volt valós (létezik-e). Az első lámpánál és utána az istenért sem akart beengedni maga elé a belső sávba. Ahogy mellé értem, gyorsított A második lámpánál zöldre kilőtt, így rövid egyes után 2. majd 3.ba bemutatkozott a turbó és esélye sem volt. Igaz, hogy a végén nekem sem maradt sok esélyem elfordulni, de a fékekben bízhattam. :DDD Persze a kis mocsok nem jött repetázni... :K De az ilyen "harc" nálunk ritka mint a fehér holló.

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák