Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz m3ss #82239 üzenetére

    Hát... Főtengely csapágy kifordult :( - vitte a komplett motort.
    Sajnos N47 motorok típus betegsége, már mondogatta a szerelőm hogy cserélni kellene mert amikor a vezérlést cserélték (máshol) akkor nem volt cserélve - és csak úgy lehet cserélni hogy mellé vezérlés csere is van (együtt 800k). Nade ez a vezérlés eddig ment 70k-t... Nálam még lakás vásárlás miatt épp kiapadt a penzcsap, amúgy is el akartam adni az autót (figyelmeztetve a vevőt hogy ezt amint tudja csináltassa meg, mert lutri)... Erre a kis tepsiseggű bajorka megérezte, besertodott és kib.szott velem :/

    Buktam 1,5 millát kB.. És nagyon sajnáltam mert szerettem. Szerencsére egy olyan szakihoz került Jászberénybe aki amúgy is BMW-T szerel, és a feleségének talpra állítja - mert minden más patika volt az amúgy 14 éves autón.

    A helyére egy 2017-es Mazda 6 Revolution Top SD kerül. Csak majd a CIB-el kell küzdenem. De szép nagyon... Már bele szerettem.

    Kávé: igazából szinte minden is jobb mint amit a boltban kapsz. Nem azért mert azok mind förmedvények, hanem mert sajnos pörkölés után sokszor felkerül nagyker raktárak polcaira, onnan kisker elosztó raktár polcán csücsül hónapokig, és mire hozzád kerül lehet hogy már egy éves is elmúlt.

    Egy éves kávé már esélyesen döglött kávé, ezért a kávéőrültek a kis kiszerelésű, frissen pörkölt kávékat preferálják.

    Itthon is van egy pár műhely, Pall&yotz, Kapucziner vagy épp az AVX (teljesség igénye nélkül).

    Én Pl. Innen rendelek kávét, vagy van olyan Gödöllői kávés cég aki olasz kávékat hozza, és azok mindig max 2-3 hónaposan kerültek hozzá - ami nem mindegy. :)

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák