- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolka78
senior tag
Akkor eddig ha jól értem, a jövő heti szerdai sörözés az jó lenne. Csak kellene egy olyan hely ahol lehet focit is nézni. Focis hely ügyében nem tudok mit tenni , azt valaki ajánljon mert nem nézek focit. Szóval akik eddig lehetséges jelentkezők:
Mercutio
rbalint88
Studi
Lassú Víz
zolka78Freddy!
Ez amúgy nem úgy szokott lenni, hogy az ember ilyen nagyobb horderejű focis miújságoknál beül mindenféle kétesalak közé meccset nézni jó sok sörrel? MOndom, nem értek a focihoz, de ez rémlik. Mert akkor az indokod nem állja meg a helyétMeg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
zolka78
senior tag
Akkor a következőket találtam sörözős mecssnézős hely kategóriában, amit úgy nagyjából ismerek:
Ha valakinek van más ötlete az szóljon bátran
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Novics
senior tag
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
zolka78
senior tag
Kéne a helyről dönteni ha az a szerdai focimeccs tényleg valami durranás lesz, mert akkor lehet időben kellene foglalnom, hogy helyünk is legyen. Eddig a Kobuci volt ami jó volt az eddig visszajelzőknek. Nekem gyakorlatilag mindegy ha BP-n van.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #73221 üzenetére
Megázunk? Elázunk?
Zolka, tudsz B tervet? A neten ajánlott helyek mind szabadtériek. Egy nyamvadt sátrat sem állítottak fel vagy nem hirdetik. Ahol legutóbb voltunk a Mókusban van nyitott és zárt rész is, meg láttam TV-t. Igaz nem ledfal.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
j.bravo
addikt
válasz Lassú Víz #73224 üzenetére
Csepelen tudok egy csaladias helyet, ami kert, de fedett (böszme ponyva), ha nincs eros szel az eso melle akkor oke.
Szomszed haz tuzfalara vetitett meccs mukodik a dolog.
Kezmuves (nem fancy, inkabb oldschool, de sajat sutesu buci, sajat szosz, jobb napokon akar kacsa huspogacsaval is; nekem bejott) hamburger, grillhusik, jo sütik.
De Csepel.[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
Lassú Víz
addikt
-
zolka78
senior tag
válasz rbalint88 #73231 üzenetére
Nekem a szerda okésabb mert azt egyeztettem az itthoni főnökeimmel. A meccs az nem érdekel, viszonr jó a benti hely is. A mókus emlékeim szerint frankó hely, ha esetleg még sem lesz pont akkor eső, még mindig ki tudunk ülni. +1 mókusra
szerk: úgy emlékszem amikor én vpltam ott(talán veletek) akkor volt kint-bent kivetitő, hülyék lennének nem meccset adni ha valami nagyobb durranás van.
[ Szerkesztve ]
-
zolka78
senior tag
Akkor legyen mókus? Mert kora este akkor foglalok bentre.
-
zolka78
senior tag
Akkor mókus sörkertbe holnap este 18 órától a böcsületes nevemre asztal lefoglalva.
-
Mercutio_
félisten
-
Freddy76
addikt
Hülye franciák. Ha az angolok nyernek holnap, nem nézem a döntőt.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Freddy76
addikt
Hülye, köcsög, csigazabáló franciák. Remélem kapnak egy nagy picsázást a horvátoktól.
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #73242 üzenetére
Nem voltak jobbak. Mást sem csinálnak, mint ölik a focit. Soha nem azért játszanak, hogy nyerjenek, hanem azért, hogy a másik ne nyerjen. Az utóbbi időben mindenhol csupa agyontaktikázott meccs van, sehol nincsenek olyan jó hajtós, nyíltsisakos, küzdős örömfocik, mint régebben. Taktikázunk egy gólt, aztán ráülünk, színészkedünk, elbasszuk az egészet.
Ott van pl. Neymar. A 20 évvel ezelőtti brazil válogatottban mi lett volna vele? A szurkolók kiutálták volna.
A belgák játszottak, jó csapat. Az angolok ellen veszíthettek volna simán, és mehettek volna a könnyű ágra. De nem, ők játszottak. Csak sajnos ma ez nem elég.
A másik oldalon meg ott a buzi angolok, meg a horvátok a fogalmatlan edzőjükkel. De legalább szimpatikusak.
-
Studi
veterán
válasz Freddy76 #73243 üzenetére
Mikor volt az a régebben? Mikor az olaszok a catenaccioval uralták a kontinenst?
Mióta én követem a focit (~30 éve), az a nyíltsisakos küzdelem csak nyomokban fedezhető fel. Talán ha azt mondom spanyol bajnokság, akkor ott még tényleg játszák ezt a játékot, csak épp az utóbbi 10 év legeredményesebb csapata, a Barca a kivétel. Ők csinálják ezt a tilitoli baszakodást, a drukkereiken kívül senki nem bírja szerintem.
-
törölt tag
Olvasom SIXX vleményét az Indexen, ez az operatőri munka tényleg zseniális (Westworld). Nem szeretnék azon hüppögni, hol tart a magyar televíziózás, vagy filmipar (dacára a frissen jött díjaknak) ehhez képest, de azért egy pillanatra érdemes belegondolni...
-
rbalint88
addikt
Ne vigyuk el nagyon focitopikba. Golra jatszak a focit, nekik lett, a belgaknak nem a tobb helyzetuk ellenere. Plusz a franciaknak az a kozepre bejatszott labdaja a sarkazassal az tenyleg vilagklasszis megoldas volt, a belgak a kaputol 20m-re lemorzsolodtak, elfogyott a lendulet. Erosebben kezdtek, de a masodik felidot mar a franciak uraltak azert, a gol utan foleg. Objektiv biroval meglett volna az 1-1.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Studi
veterán
Amúgy ami nekem ennek a vb-nek a legnagyobb meglepetése, az a totálisan eltorzult labdabirtoklási arányok. Ráadásul nem is feltétlen domináns, labdatartó csapatoknál bukkannak fel 65-70%-os mutatók. Ez abszolút összefüggésben van azzal, amit mondasz: nagyon sok csapat kb semmit nem akar csinálni a labdával, csak néha teljes sebességgel előreszaladni, és egyet a kapura bikázni. Majd vissza a saját 16-osig.
De amúgy is vannak furcsa érzéseim ezzel a bajnoksággal, 66 óta az első, hogy nincs legalább két csapat a négyben az argentin-brazil-holland-német-spanyol-olasz hatosból, sőt, egy se.
Neymar: brazil csatár mindig érdekes állatfaj. egészen zseniális játékosok vesztek el a hedonista életvitelben. Ronaldo, az eredeti, mekkora géniusz volt már? Igen, volt egy nagyon nagy sérülése, de utána már inkább jutott eszébe a Big Mac róla, mint a foci, mégis befért egy olyan Realba, amihez csak a Puskás-féle, vagy a mostani ér fel. Romário, Rivaldo, Ronaldinho? Mekkora játékosok voltak, de egyik sem tudott egy évtizeden át csúcson maradni.
-
Novics
senior tag
válasz Freddy76 #73240 üzenetére
Így-így. Mindig a kis csapatoknak szurkoltunk eddig, és be is jött, de most Emese a flansziáknak szurkolt, én meg a belgáknak. Ma mondjuk mind a ketten a horvátoknak fogunk, talán összejön, viszont nem sok reményt fűzök hozzá.
A focihoz nem értek, annyira nem is érdekel, de nekem úgy tűnt a második félidőben - az elsőt nem láttam -, hogy a bírói is inkább a franciákkal volt. Amit meg a hosszabbításban a franciák műveltek - elrúgták, megfogták a labdát - az simán gusztustalan, sportszerűtlen volt. Mbappe simán megkaphatta volna a második sárgáját érte. Nagyon elkurvult a foci, tele van színészekkel, meg "sztárokkal".A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
|AP|
veterán
amikor valaki a "tilitoli baszakodással" jön, akkor mindig ezt szoktam mutatni: videó
Ez minden, csak nem unalmas, számomra a leggyönyörűbb játék, sokkal inkább ez a foci, mint a "rohanjunk végig, íveljük be, fejeljük be" játék.
Aztán persze, ennek is megtalálták az ellenszerét, betolták a buszt a kapu elé, na onnantól kezdve valóban nem látványos és szenvedős, de mégis kinek a hibája ez?
Ez a bajom a mostani vb-vel is: a nagy csapatok motiválatlanok, kifacsartak, a kicsiknek meg az egyetlen fegyverük a védekezés. Élvezhetetlen meccsek, unalmas játék, pontrúgások, 11-esek... erről szólt az egész, semmi maradandót nem mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest