- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #72252 üzenetére
Ja ami volt még vagy már megtekintésre vár:
John Wick 2
Barry Seal: A beszállító
Logan Lucky - A tuti balhé
Fast & Furi 8
Nyomd, Bébi, nyomd!
Dunkirk+ toltam egy tókerülést
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #72254 üzenetére
A John Wick 2 szerintem szar. Barry Seal jó, Logan Lucky engem nem kötött le, de lehet hogy adok neki mégegy esélyt. Dunkirk speciális, nekem tetszett, a másik kettőt nem láttam.
Milyen tavat kerültél és mivel? Vagy csak tréfarépa volt reggelire?
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Ear001
addikt
válasz Freddy76 #72240 üzenetére
Nálunk most ez a lányom kedvence. Érdekes volt a pályaíve a zenei fejlődésnek, Eszterlánctól a az Apollo 440-ig, de közben vannak örök kedvencek is: Abba, Boney M, Annie Lenox, Beloslava, Csajkovszkíj, Dave Brubeck, Bangles. Valaki felismeri az összetartó erőt ezekben?
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #72257 üzenetére
JW2 nekem is csalódás volt, és ja 04.01 továbbá szomorúan konstatáltam, hogy se a TV se a BD-játszó nem ismeri a H265-öt.... és ez így is marad remélem még sok évig
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #72265 üzenetére
Nem-nem
F&F 8 volt a delikvens, nem figyeltem a sok infó közt a kódolást és arra utaltam, hogy csak emiatt nem fogok 2 évente cumót cserélni, remélem nem hal ki a h264 releaseStudi: ha jó napján találod még fel is csatol valamit btw nekem túl vékony
-
madgie
titán
válasz Fandango #72268 üzenetére
Egy olcsó notebook megnyekken a HEVC alatt, mármint hardveres támogatással nem, de a drivereket ismerve 2-3 év múlva direkt megszüntetik majd a támogatást xy chipsethez.
Persze ettől függetlenül egyetértek, csak most az átállási időszak alatt van némi irgumburgum, például a HEIF képeket iPhone-ról Androidra költöztetve nem tudott a driod mit kezdeni a dologgal, szétb@szta a HEIF képek színadatait.
Szerk: itthon van a kiccsalád, alig kétpercente fotózom a lyányt
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Fandango #72268 üzenetére
Elég sok eszköz (TV, BD-játszó) van ami azt gond nélkül viszi, viszont nem upgrade-elhető és nem 1-2 évre veszed. Azokat mind kidobni miközben igény esetén a mai hw-k mellett h.264 és 265-be konvertálni se túl nagy energia/idő....
btw a H.265 is már idejétmúlt, jön az ingyenes AV1 codec
Balinov: Még amit olvastam és érdekes lehet: RAF múzeum Hendonban (ami ráadásul ingyenes).
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #72275 üzenetére
Nincs mit "eltalálni"mivel konkrét helyek után érdeklődtem. Ez olyan mintha arra a kérdésre, hogy erdemes-e megnézni a parajdi sóbányát, vagy a bécsi prátert az lenne a válasz, hogy "honnan tudjam, én pesti vagyok
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #72276 üzenetére
Jo jo, de a sobanyarol is inkabb a lokal topikban erdeklodnel (ha van erdelyi topiks), nem mondjuk a Zalaegerszeg es kornyekiben?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
|AP|
veterán
tudom, nem hirdetős portál, de ha valakinek van olyan ismerőse, aki nem tudna elmenni csütörtökön a Metallica koncertre, akkor az nekem tökéletes szülinapi ajándék lenne
... mármint egy jegy, nem az ha nem tudna elmenni
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #72277 üzenetére
Dehát az OFFolós is a Lokál-ban van
t_a_m_a_s: Szerintem is abban bízik, hogy valamelyikünk ismeri Barbit aki amúgy nincs oda a Metallica-ért
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
-
Byk01
őstag
Semmi
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Novics
senior tag
Boldogot a Vincéknek, és a Zolkáknak!
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #72290 üzenetére
Merci, ha már tókerülés, van Békásmegyeren egy kis tó, azt kerülgethetnéd .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Freddy76
addikt
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
j.bravo
addikt
Szakik, ne utáljatok nagyon a fotós kérdés miatt; a szűrőtopik tetszhalott. Offba is teszem, de azért válaszoljatok, ha lehet, érdemben
Kolléga, ifjú titán, most vett egy Nikon D5x00 vázat, és hevesen érdeklődik hogy milyen CPL-t vegyen.A mainstream márkákon (Hoya, Kenko, B+W) kívül mi vállalható manapság?
A Polaroid milyen manapság? Alsó(bb) polcosból Hama esetleg?
Vagy a Távol-Keletről Haida? Milyen a Nisi, W-Tianya?Whatever.
-
rbalint88
addikt
Zolkianak es apollainak boldog szulcsinapcsit!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest