Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz Schuby #42107 üzenetére

    De nem vicces. Az akar lenni, ez érezhető, ironikus akar lenni, szarkasztikus, cinikus, de nem lett az. Szóval semmilyen, szarul megírt valami.

    Aleister: te ezt látod belőle. Ha valaki elkezd a gyerekről beszélni, írni, az sokak szerint alapból nyálas, gejl, miegymás. Adva van ugyebár egy 1-2-3-4-5 éves teremtés, akit az apuka/anyuka mindenkinél jobban szeret, és aki szintén mindenkiné jobban szereti apukát/anyukát. Erről a felállásról nem lehet úgy írni, hogy ne legyen valamennyire érzelgős. Amikor megölel, megpuszil, mond egy kedveset, attól az ember elolvad, ez ténykérdés, és cukormázas lesz minden.

    Amúgy nem, nem sétagalopp. Mi például kibaszott sokat szenvedtünk azért, hogy lehessen gyerekünk, azóta pedig sokba kerül, és sok minden nagyon klassz dologról le kell mondanunk. Pl. most van annyi pénzünk, hogy vegyek egy MX5-öt, és lekabriózzunk asszonnyal Dubrovnikba. De nem tesszük, mert itt a gyerek. Vehettünk volna egy nappalis-egy hálószobás tetőtéri lakást, beépített szaunával, jacuzzi-val, de nem, mert itt a gyerek. Aki sír éjszaka, hisztizik, beteg, meg úgy általában, egy csomó szervezést igényel a fenntartása. És akkor még az én gyerekem nem volt hasfájós, fogfájós, a dackorszaka extrém enyhe. A java pedig még csak most jön, iskolát kell keresni, ami jó, görcsölni, hogy mire járjon, táncra vagy zongorázni, tanulni vele, fizetni a különórákat, a kirándulásokat, és mindezt azért, hogy mire végre elég nagy ahhoz, hogy értelmes dolgokat lehessen vele csinálni, addigra pont jöjjön egy pár éves korszaka, amikor rühell, és téged tart a legszarabb dolognak a világon. Majd ez talán elmúlik, még egy csúcstámadás, amikor lakást veszel neki, utolsó erődből, megtakarításaidból. Ekkor jól elköltözik, aztán ott vagy, hogy elbasztad életed legfaszább éveit, egy csomó pénzt, és még csak le sem szar. Te meg élsz a nyugdíjadból, mint egy átlag magyar nyugdíjas, holott abból a pénzből, amit ráköltöttél, körbejárhatnád a földet háromszor. De nem telik rá. És úgy halsz meg, hogy nem kabrióztál le Dubrovnikba, emiatt.

    Ettől függetlenül, ahogy Atok írta annak idején, a legjobb dolog, ami történhet az emberrel.

    Mindazonáltal ténykérdés, hogy akinek nincs gyereke, az szokta nyálasnak találni a gyerektémát, akinek van gyereke, az nem. Ebből hajlamos vagyok leszűrni azt, hogy ez is olyan, mint a motorozás, vagy orális kényeztetésben részesülés, aki nem próbálta, nem tudja milyen. És nem, ez nem olyan, mint a seggbekúrás, amit nem kell kipróbálnod ahhoz, hogy tudd, szar (bár ez sem biztos, lehet, hogy ha kipróbálnád, bejönne).

    Az általad linkelt írás írója:
    1. Kamuzik, és egyáltalán nincs gyereke.
    2. Van gyereke, komolyan gondolja amit ír, de beteg, vagy tele van komplexusokkal. Nem jött ki a depresszióból, skizofrén hajlamai vannak, de az a minimum, hogy a két gyerektől ránőtt 42 kiló háj a seggére, és apa éjszaka jár haza, és kúrja a szexi csini titkárnőt.
    3. Van gyereke, nem gondolja komolyan amit ír, csak próbál laza, beleszólós, vagány, szarkasztikus lenni. No, ez nem sikerül neki. A bezzeganya blogon egy-egy anyuka néha leírja, hogy amikor a gyerek a földhöz vágja magát, akkor elgondolkodik, mi lenne, ha szépen lelépne, és ott hagyná a gyereket, majd elszökne, és más személyazonossággal él valahol. No, azok sokszor viccesek.

    [ Szerkesztve ]

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák