Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Real_Necro #41179 üzenetére

    ebből is max a beton segít :)
    Necro és Lassú Víz: hagyományos módszer értsd sima riasztó, pajzs. OBD csatlakozón keresztül számítógéppel hekkelik meg őket, ezért mondtam, hogy a hagyományos védelmi mechanizmus nem annyira működőképes. A Prius-klubosok kitalálták a jó megoldást, de aki csak úgy vesz egyet és nem ássa bele magát a típusba, nem fog tudni róla, ezért egy jó darabig fogják még lopni a kocsit. Én is csak azért nézek utána, mert hosszú távon valami hasonlóban gondolkodom, illetve unokatesómnak lassan aktuálissá válik az autócsere és neki a Prius az ideális autó. Városban jár vele rövid távokat, nem siet, nem érdekli, hogy csak 40-nel vagy 52-vel is be lehet-e venni a kanyart, mert úgyis 40-nel fogja. Egy megbízható, kis fogyasztású, kényelmes autóra van szüksége, amiben elfér 4 ember és van csomagtartója is. Erre tökéletes megoldás a Prius.
    Lassú Víz: tucatautóm van, amihez van kereslet alkatrészre, de az enyémre ránéz a tolvaj és a kinézete alapján úgy ítéli meg, hogy már semmi nem használható belőle. A legjobb védelem a rossz külső állapotú.

    Balinov: A Saab 9-3 egy nagyon szép Vectra, nem erőltetném. Accordban nagyon kicsi a hátsó lábtér, 180 centis haver mögé (sofőr) asszony nem tudott beülni a 165 centijével. Baromi vastag az ülés és eléggé rövid a tengelytáv. De a két felesleges ajtót leszámítva zseniális autó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák