Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz CPT.Pirk #96282 üzenetére

    Jah :) mi évek óta keresünk családiházat. Őszintén szólva ez is egyfajta szempont a keresésben, mert ha költözünk, akkor már olyan házba szeretnék, amiben rögtön tudok kialakítani mozi és zeneszobát külön. Persze elsősorban nem emiatt nem költöztünk még családiba, de ha költözünk, akkor így szeretném, hogy legyen akkor már két külön "dedikált" szoba erre. Mostani lakásban az már meg van, hogy mindenkinek van külön szobája, úgyhogy már csak ilyen célra kellene plusz pár tíz négyzetméter :)

    Ha már zenetéma: Pirk, IO.sys, Ance és aki még érintettnek érzi magát a témában: szeretnék egy új fejhallgatót és hozza fejhallgató erősítőt. Lemezjátszót szeretnék rákötni, tehát olyan fejhallgató erősítőt szeretnék, aminek van rendes Phono bemenete.

    Tudtok valami párost javasolni erre? Ami azért nem milliós tétel... Nincsenek rettenetesen nagy igényeim, csak a mostani 10e Ft alatti fejhallgató helyett egy picit lépnék feljebb, illetve szeretnék külön csak fejhallgató erősítőt a rendes erősítő mellé fejhallgatóval való hallgatásra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák