Új hozzászólás Aktív témák

  • rnrn

    tag

    Mi szeretjük a Potykát, de tény, volt már kifogásunk. Viszont sok pécsi és pécs környéki étteremben jártunk, a Potyka pedig ár-érték arányban rendben van, ráadásul itt azt is érzed, a vendég az első.

    A TV-torony étterembe szerettünk volna menni néhány hete a feleségemmel. Felhívtam őket, nem lehet 2 főre foglalni, mert cerélődnek a vendégek, oda kell menni, ha épp van szabad asztal, akkor oké, ha nincs, addig lehet nézelődni a toronyban. Elindultunk... Ki kellett fizeni 2400 Ft-ot a liftre, hogy felmenjünk az étteremig úg, hogy nem volt szándékunkban a teraszra menni. Felértünk az étterembe, beléptünk és vártunk. Mikor haramadjára robogott el előttem a pincér, odaköszöntem. Fogadta. Ennyi. Kifordultunk, a köv. lifttel lementünk. EZ NEM VENDÉGLÁTÁS!
    Átmentünk a Tettye Étterembe, ahol nagyon klassz vacsorát fogyasztottunk el. Sokszor voltunk ott, mindig rendben volt minden, viszont tőlünk messze van, ezért járunk inkább a Potykába. Én pl. imádom a Bánfi szeletet és a Potykában nagyon jól készítik.

    Pénteken a Lezserben pizzáztunk, nagyon finom a pizzájuk. Szombaton a Fiáker Étteremben voltunk (ezer éve nem voltunk ott), meglepően gyorsan és jó minőségben készültek el az ételek. Vasárnak a harkányi Hellas Étteremben voltunk, némiképp értetlenül nagy adagot adnak, de nagyon rendben volt minden. A Piros talicskában nekünk kedvező tapasztalataink voltak, nagyon szép, már-már ételköltemények kerültek a tányérra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák