Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz air #62589 üzenetére

    Nézz tovább az eye candynél. Több asztal kezelés, asztal váltás, alkalmazások átpakolása a virtuális asztalok között, alkalmazás rögzítése virtuális asztalon, stb. Az eye candy csak egy mellékes ezek mellé, ami fel tudja dobni az unalmas munkát, ha bekapcsolod őket.
    Ha fejlesztőként dolgozol, vagy csak egy kicsit is több dolgod van a számítógépen mint egy Word doksi szerkesztése, akkor tudod értékelni ezeket, illetve ezek fájó hiányát.
    Olyan jellegű fejlesztői munkát végzek, hogy fizikailag két monitor van a gépen, de az is kevés, jó lenne még egy harmadik is. Tettem fel több asztalt biztosító progit a Winre, bár az csak nagyon alap szintű valami sajnos, de legalább a gondok nagy részét megoldja, mikor egyszerre legalább 2 fejlesztő környezet és pár monitorozó progi kell, hogy nyitva legyen, így ezek elférnek 3 asztalon, néha a 4. is használatba kerül.

    Amúgy eddig 2x kellett azt a driveres dolgot megcsinálnunk. Biztos mi voltunk a hülyék, de harmadszorra is meg kellett nézni a gugliban, mert megint nem találtuk meg (azt ne mond, hogy annyira egyértelmű a folyamat, meg a menüpontok nevei). :DDD Win7-en ez még ment egy OK gomb megnyomásával a felugró figyelmeztetésen.

    De mondom mindegy, hagyjuk.

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák