-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Szerintem kicsit túlpörögtétek a témát. Az 58588-ban elmondtam a véleményem. Részemről lezártnak tekintem a dolgot, az ilyen észrevételt pedig privátban írom legközelebb. Písz.
Csak az zavart egy kicsit, hogy le lettem trollozva.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
MZsoltee
veterán
Valakinek nincs egy ilyen elfekvőben:
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
ugyeletes
tag
-
törölt tag
Keresek valakit, aki rendelkezik regisztrációval a kormányzati ügyfélkapunál ( ugyintezes.magyarorszag.hu )
Egy autó rendszámát kellene csekkolni,sajnos én nem tudok regelni,mert személyesen lehet csak és legközelebb szeptember végén megyek újra haza Pécsre.Természetesen aki bevállalja számíthat egy Osztrák sör adomány csomagra tőlem Privizzen rám,ha akadna aki segítene, pár kattintás csak az egész.köszönettel.[ Szerkesztve ]
-
Bla82
tag
Sziasztok!
Ha valaki esetleg tud olyan szervízt Pécsen ahol tudnak mérni olajnyomást gépkocsiban kérem küldje el PÜ-ben.
Autóklub eszközhiány miatt a márkaszerviz meg ára miatt kilőve.Előre is köszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz #16729600 #58608 üzenetére
Ha már szóba került a rendszámellenőrzés, azért ez durva:
Rendszám: cxh-726
Gyártmány: TRABANT
Típus: 601 SPECIAL
Szin: PIROS
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban vanSzeretett első autóm volt!!! És még forgalomban van! '84-es gyártmány volt, így tehát éppen idén 30 éves. Igényelhet a tulaja lassan OT rendszámot rá
Utánam egy haverom vette meg, ő meg eladta egy cégnek, akik a Balaton környékén német turistáknak adják ki "nosztaliga autókázásra".
Így mondjuk érthető, hogy még forgalomban van és használják. Áhhh, nagyon szerettem a kis "Ferrárit", eszméletlenül jó motorja és morcos hangja volt
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Lenne egy elado 80 vagy 90 literes Budafoki Lampart gazbojlerem, jelenleg kiprobalhato, meg a helyen van, bekotve uzemel.
Uj felszereles eleott ha ugyis levan szedve celszeru savaztatni.
Reszletek privatban. -
törölt tag
Kaptam a PCX től szállítási kedvezményes kuponkódot ,ha valaki rendelne szeretne valamit onnan írjon egy privit és szívesen átadom neki.
-
mexx0407
tag
Eladó , Sony Ericsson mini okos telefon ! Gyári kártyafüggetlen , szép állapotban ! Megvan minden hozzá ! 15.000ft
Érd : Privátban -
Exian
addikt
De nemám Sőt, sehol nem volt rajta rozsda, amikor elvitte a cég, a srác, aki megvette tőlem, jó 300ezret ( ) ráköltött. Totál ki lett lakatolva, Y tengely egyedileg lett gyártva mester által, 5ször olyan erős anyagból, mint a gyári Y tengely, meg kb az egész alváz teljesen új lett csinálva, szintén sokkal erősebb, vastagabb anyagból. Hogyismondjam, amikor készen lett, bátran mertünk csapatni vele a szántőföldön!
Annyira egyben volt, hogy nagyon. Szívesen megnézném, hogy most hogyan néz ki. Csak fogalmam sincs, hogyan tudnám megtalálni, hogy hol lehet. Esetleg facebookon megosztósdi keresést felrakni, hátha látja a tulaj...
-
freaghill
őstag
Ez a Marso cég ez felniket fel is újít?
-
ksanyo
tag
Sziasztok
Ezek közül vennék egyet, ha van valakinek, lehetőleg még ma , pici pénzért.
Core 2 Duo E4400 (2.0GHz,800FSB,L2:2MB,65W,rev.L2)
Core 2 Duo E4400 (2.0GHz,800FSB,L2:2MB,65W,rev.M0)
Core 2 Duo E4500 (2.2GHz,800FSB,L2:2MB,65W,rev.M0)
Core 2 Duo E4600 (2.4GHz,800FSB,L2:2MB,65W,rev.M0)
Core 2 Duo E4700 (2.6GHz,800FSB,L2:2MB,revG0)
Core 2 Duo E6300 (1.86GHz,1066FSB,L2:2MB,rev.B2)
Core 2 Duo E6300 (1.86GHz,1066FSB,L2:2MB,rev.L2)
Core 2 Duo E6400 (2.13GHz,1066FSB,L2:2MB,rev.B2)
Core 2 Duo E6600 (2.40GHz,1066FSB,L2:4MB,rev.B2)
Core 2 Duo E6700 (2.66GHz,1066FSB,L2:4MB,rev.B2)Pentium Dual Core E2140(1.6GHz, 800FSB, L2 1MB,L2)
Pentium Dual Core E2140(1.6GHz,800FSB,L2 1MB,M0)
Pentium Dual Core E2160(1.8GHz, 800FSB, L2 1MB,L2)
Pentium Dual Core E2160(1.8GHz,800FSB,L2 1MB,M0)
Pentium Dual Core E2180(2.0GHz,800FSB,L2 1MB,M0)
Pentium Dual Core E2200(2.2GHz,800FSB,L2 1MB,M0)
Pentium Dual Core E2220(2.4GHz,800FSB,L2 1MB,M0 -
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy eladó Nokia Asha 208 és egy Nokia 108 ma kaptam a Vodafontól 0 kilométeresek. Érd: PM
Számla, gar természetesen mától, és vodafüggő a készülék.A legtöbbet ajánló viszi.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Pécs környékén és a megyében nem tudtok búcsúról/fesztiválról, amit épp a mai nap tartanak?Környező településeken is tökéletes lenne!!!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Topikgazda
Van itt egy P3-as fekvőházas IBM masina, legutóbb amikor még bekapcsoltam működött, win 98 volt rajta ha jól emlékszem. Ingyen elvihető ha érdekel valakit
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Eladó sorba került 2 Db Toyo Proxes T1R nyárigumi. 195/50 R16http://olx.hu/hirdetes/toyo-proxes-t1r-195-55-r16-nyarigumi-ID26rGH.html
Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá
-
Exian
addikt
Kellene 1db 478as tokozású rendes P4 proci, 2.8GHz és felette. Van valakinek?
-
Kaics
aktív tag
Itt is akad 4 darab zsírúj 195/45 R16 Toyo Proxes nyári gumiabroncs. Alkuképes 70ezer.
-
-
-
-
-
rnrn
aktív tag
Újszerű HAMAX SMILEY gyerekülés eladó, az új árának feléért. Minimálisan még alkuképes, de tényleg kifogástalan állapotban van. Szóval, 8.500 Ft-ot kérek érte.
Máshol is hirdetem!
Köszi, üdv!
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
Retz Bútorboltban 2009-ben vásárolt kényelmes sarokülő kanapé díszpárnákkal együtt eladó. A nagyobbik része kihúzható, így 2 személyes ággyá alakítható. A nagyobbik rész alatt ágyneműtartó található, a könyöklőjébe igényes könyvespolcok találhatók. Masszív, strapabíró, a huzata sem kényes. Van hozzá egy puff is, így egy asztal is körbeülhető. A 200 ezer Ft felett vásárolt összeállítás most 77.777 Ft-ért Pécs Kertvárosból elvihető. Az ár minimálisan még alkuképes...
Köszi, üdv! -
NGA
addikt
Keresek fenyő íróasztalt jó állapotban.
-
NGA
addikt
Hova érdemes elmenni füzeteket stb venni? Elsősnek lenne. Tesco?
-
nagyúr
Tesco, Spar, Lidl egy árban vannak, csak más a borítójuk a dizájn füzeteknek
kb 6000 Ft-ból megvoltak a fűzetek, pálcikák, korongok, ecsetek, radírok, ceruzák, postairón, hegyező meg ilyesmi, és nem a legolcsóbbat, de nem is a legdrágábbat vettük.
Ha festéket, ragasztót meg egyebet is kell vennetek (rajzeszközök) akkor is meg fog állni 10000 Ft-ból
füzetekből volt a legnagyobb szórás, a 30 forintostól a 600-ig minden volt
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Mondjatok jó kasztnist, Uránvárosban Ha minden igaz, bezárt az ahova szoktam vinni a masinát (megfáradt a kipuffogó).
Mutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
Nekem az előző autómon a kipufogót mindig egy görcsönyi bácsi csinálta meg, ilyen ezerforintokért... nem tudom, dolgozik e még, de szerintem igen. Ő csinálta fullra meg a nemrég bemutatott piros trabimat 10 évvel ezelőtt, illetve ő csinálta a szintén nemrég mutatott rétrohadt lengéscsillapító tányéromat az előző autómon, meg azt az autót fullra kilakatolta.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Nem akar valaki focizni jönni 17 órától terembe
Megyeri út, 1 óra hosszat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BMW topik
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest