-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
-
MrSealRD
veterán
ELADÓ LG KP502
Részletek: [link]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
tajcsi
őstag
Ma volt a siklósi ut menti INTERSPARban. Találtam egy lejárt, penészes kenyeret, de ez rosszabb volt mint a multkori teszkós mert ez már 17-én lejárt. Szörnyű
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
-
tajcsi
őstag
Hát nehogy a vmpírtól szivják a vért...nem semmi...neked ha piszkos a rendszámtáblád a rendőr megtosz agyba szájba, hiába apróság...ezek meg itt penészes kenyeret árulnak...
-
tajcsi
őstag
válasz csucsbicep #43609 üzenetére
gyümölcsnek néztek vagy mi?
-
vatomi
aktív tag
Olcsó (max. 6K) LGA775 2 magos procit keresek! Ha dolgaim közül érdekel valami cserébe értékegyeztetéssel, te vagy a nyerő!
Pl.:
- Kingmax 1 GB PC3200 DDR SDRAM: 3500Ft
- Intel Pentium III-S, 1133 MHz (512MB/40GB/128 Pro AGP/CD-ROM/lan/audio/ desktop ház) konfig: 5K
- AMD Sempron 2800+: 1500Ft
- Kingston 2GB/1600MHz DDR-3 HyperX Blu (KHX1600C9AD3B1/2G): 3500Ft
- 2.4 CeleronD/512MB/40GB/DVDRW konfig: 10K[ Szerkesztve ]
-
Silencer83
addikt
hali!
tudna nekem segiteni abban valaki, hogy egy sony netbookra kellene uj win, es ugye valami usb megoldas johet csak szoba hisz nincs opticai drive, es kulso meghajto sem.
hogy tudok ra pendriverol rakni? -
sagit
veterán
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
MrSealRD
veterán
Ha meg lemész és szétvered a fejüket, akkor téged vesznek elő...
És még egy másik topikban nem értik miért akarunk külföldre menni...sok más mellett az ilyenek miatt....
Tudom máshol is van ilyen...de max a getto szélén...nem a normális emberek között.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Dodder
tag
válasz MrSealRD #43617 üzenetére
Külföldön sem jobb a helyzet. Én itt londonban 3 hete szomat reggel 6-kor felriadtam valamire,és azt veszem észre hogy valaki áll a szoba közepén. Elmélkedtem pár másodpercet mire felfogtam álom vagy valóság akkor veszem észre a bőrszínét egy feka csávó volt az. Ráüvöltöttem erre elrohat.(okos kommentek végett irom zárójelbe,kiváncsi lettem volna mit csinálsz egy 2 méter magas niga csávóval félálomban) tőlünk nem vitt el semmit de a lakótársamtól elvitt 1700 font értékben amit talált. A srác fel sem ébredt mikor kipakolták.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
MrSealRD
veterán
-
a2d2
addikt
válasz Dodder #43625 üzenetére
Én is voltam kint 4 hónapot Londonban.
Köszöntem szépen többet a környékére sem megyek.
Elég annyit mondanom hogy Croydon-ban laktam és Brixtonon át kellett hazamennem minden éjszaka meló után.
Kb 10-en laktunk egy nagy családiházban és minden héten történt valakivel valami (támadások).
Ezek után nagyon jól esett hazajönni Pécsre.
Szóval aki fikázza az országunkat menjen ki legalább pár hónapra más országba és utána más szemmel fog hazajönni.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
addikt
Sziasztok Nem kell valakinek egy sata kártya?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
dunc
nagyúr
Üdv. Van nekem egy Logitech S220 2.1 hangfalam e-digitálos egy év garancia van még rá számla,gar. ,doboz kifogástalan esztétikai és műszaki állapotba ! (mintha a boltból hoznád ki ) Félár fix 3500 ft ! Jönni kell érte sehova nem viszem,nem postázom az első aki rábólint az öve ! Félre nem rakom
-
zsolt19900
őstag
valakinek van 3850 3870 szintű vga karija, az ne tartsa magába, holnap megyek Pécsre.... pmezzetek
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
törölt tag
Srácok,okmányirodába csak foglalt időponttal lehet bejutni ( lejárt jogsi hosszabbítása)?
Az online időpont foglalásra csak hajmeresztően távoli dátumok vannak. -
tajcsi
őstag
Hol a legolcsóbb a macskatáp? Nem nekem kell hanem egy kollégám cicájának....
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #43642 üzenetére
protekcióval 15 perc
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
s7evcsenko
addikt
Ezt mondjuk én sem értem, bár mellettük szóljon, hogy fél órával korábban értem oda, de nem kellett várnom a megadott időpontig....
Én úgy vettem észre, hogy nagyon nagy ráhagyással adják az időpontokat.. kb 5-10 perc mehet rá 1 emberre, de ha jól tudom 20percenként adnak időt... de ez nem biztos.
Mindenesetre elég gyorsan kijött mindenki, és nem volt tömeg, amikor én voltam."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Debilon
addikt
4x1 GB DDR2 800 eladó a következő felállásban (lehetőleg egyben lenne jó), tökéletesen mentek együtt DC-ben, húzva nem voltak:
Kingmax KLDD48F-B8KW5 2014.08.-ig garis
Kingmax KLDD48F-B8KW5 2014.08.-ig garisKingmax KLDD48F-A8KB5
PQI 0102-07B6 MEAER423LA RAM CHIP: PQ0264BE25R10k a 4GB
Leadtek TV2000XP Global analog tuner+FM rádió 2,5k
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Hunter2
addikt
Eladó notebook:
Acer Travelmate 2460
-Core Duo T2400 processzor (2x1,8GHz)
-2Gb DDR2
-80Gb HDD (sentinel 100/100)
-1 órás akksi (wifi+filmnézés)
-ATI XPress 200 videókártya
-webkamera
-wifi
-DVD-RW
-1 hét garancia
-xp home COA matrica a gépen, jelenleg WIN7 Trial van rajta.
-külsőleg látszik a használat de nem egy agyonvert darab.45000Ft.
-
Miner
csendes tag
Sziasztok!
Digitalizáló tábla eladó, vagy cserélhető...
-
sagit
veterán
Lenne egy 1850 mAh-s SGS i9000 akkum [link]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
jericho69
tag
Sziasztok!
Akit érdekel egy férfi ezüst karlánc 1500Ft-ért az jelle nekem privát üzenetben
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest