Új hozzászólás Aktív témák

  • brunnehilde

    senior tag

    válasz Har_melin #27406 üzenetére

    Immortal vagy Unshattered Will? Mert az Immortalt Harvest alatt hozták be, és egy "greater harbinger of focust" ad , amitől hexproof is leszel, szóval a jó ideje az max az előző liga volt. :P Mármint nem kötözködni akarok, csak nemhogy kevered a kettőt. :P

    Deidbellow eddig se volt rossz választás, főleg azoknak, akik a speedet preferálták, de a 8s warcry cooldown miatt nekem annyira már nem vonzó. Védelmem miatt meg nem cserélném le az Abyssust, túl jó az a dmg, plusz az int is pótolni kell. :P Frenzyt bossnál eddig se volt könnyű generálni, de előző hsz-ben már irtam, hogy alternate verzióknál a Blood Rage képes lesz rá. Igaz, csak 2% eséllyel, de a Cyclone attack rate elég magas. Intimidating Cry addig éri meg, amig nem tudsz venni egy awa melee phys gemet.

    Jut eszembe, a Sigil of Power értékeire voltam még kiváncsi. Érdekes, de annyira nem érzem OP-nak, legalábbis a Storm Brand buildhez. 1 stagehez 400 manát kell elkölteni. 1 stage nagyjából 5% DPS-t ad és a max az 4 stage, amit el kell érni, hogy a less dmg is működjön. Spammelni szoktam a brandeket, de azért 20-at nem rakok le egy bossfightnál. :D Mondjuk ha a voidbringert beteszem a buildbe, akkor elég 10 is. :C Ami nem világos, hogy alapból az égvilágon semmit nem ad? Csak, ha manát költöttem, miután leraktam?

    Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

Új hozzászólás Aktív témák