Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz saelin #18280 üzenetére

    Ha végére értél a storynak, akkor azokra a mapokra én már nem nagyon mennék vissza. Mapozza helyette, kb. ugyanazokat a területeket, meg bossokat fogod látni.
    Chromatic orbot már a játék elejétől érdemes lehet gyűjteni (ez így utólag nem túl hasznos, de majd következő karakternél már így csinálod :) ) Ha olyan itemet adsz el, amiben 3 különböző színű socket van összelinkelve, a vendor egy chromatic orbbal jutalmaz. Ha 6 socketes cuccot találsz, azért meg ha jól emlékszem 7 jewellert ad :F (azt amelyikkel a socketek számát lehet növelni), ha pedig 6 linkes cuccot adsz el, akkor pedig fusingot kapsz, nem tudom hányat. Ha nagyon gyorsan kell, akkor venni tudsz, ha nem annyira, akkor mapokat farmolj. Ilyen szempontból jó lehet a Nexus memory is.
    Ha mapokon mész, találkozhatsz masterekkel, illetve minden nap feltűnnek legalább egyszer egy mapon, amit az Atlas jelez is. Ha ott futsz össze velük, akkor az kvázi a "daily" questjük, aminek egyedül Zanánál van külön hatása, mert nála olyankor megváltozik a map kínálat.
    Az aurás itemek alatt meg nem tudom mit értesz :(

    Ja igen, ha akarsz craftolni majd, akkor kell recepteket gyűjtened, néhánnyal már találkozhattál utad során, de a többi az a masterektől szerezhető be. (Delve-ben, Templomban (a piramis :) ), Juntól, illetve néhány mapon is van a bossok előtt.

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák