Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Egy kis segítségre lenne szükségem, WiFi repeaterrel kapcsolatban. Az eszköz egy ASUS RP-N12, a hálózat pedig így fest:

    ADSL vonal, a digitális elosztó egy ZTE ZXV10H201L borzalom, ennek a WiFi-je ki lett váltva egy TP-Link routerrel, a router fix IP-n, a ZTE pool-ján kívülre, ez működik már lassan 1 éve gond nélkül. Most meg kellene kicsit toldani a TP-Link WiFi-jét, és erre a célra a fenti repeatert gondolta a tulaj. Pikkpakk be is állítottuk, a WPS funkcióval egymásra talált a TP-Link router és az ASUS repeater, meg is változott a repeater által sugárzott SSID "eredetiwifi_RPT"-re, viszont itt jön az érdekesség. Próbáltunk 2 fajta telefonnal rácsatlakozni, és vagy eldobja, vagy hosszú próbálkozás után azt írja, nem lehet lekérni az IP címet. A furcsa az, hogy egy kis laptoppal rá tudtunk csatlakozni, egy ideig van is net, bár elég lassú, majd a net megszűnik, de a TP-Link és a ZTE felülete is elérhető a repeateren keresztül. Aztán van, amikor a notit sem engedi fel, a telefonokat viszont soha. Hektikus az egész.

    Namármost ez vagy jó, vagy nem jó, de így nem normális. Én gyanítom, hogy minden jól be van állítva, és a ZTE borzalom az oka mindennek, hogy ebben van valami olyan protokoll-szintű "védelem", ami nem engedi a jelet repeaterre, vagy szimplán rossz, ezen sem lepődnék meg.

    Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Köszi a segítséget előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák