Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz kali #20496 üzenetére

    Nem, a kettős módot kiválasztva az XP-k leszakadtak a hálózatról. Felcsatlakoztak wpa-val majd pár perc múlva ledobta őket a router. Soha nem állitottam, hogy ez egy most vásárolt legújabb router.

    Igen, érteni kell hozzá, ebben igazad van, de azt, hogy a user milyen op.rendszert használ, milyen frissitést telepit, az nem a te döntésed. Mondogathatod ill. tanácsolhatod, hogy cseréljen oprendszert, az majd megoldja a problémáját, vagy engedje meg, hogy az SP3-t felrakd a gépére, de számos oka lehet, amikor ez nem járható út.

    Én értem a lényeget, ha hiszed, ha nem. Ide vágó viccet nyilván ismered, elméletileg van 15e dollárunk, gyakorlatilag 3 rib@ncal élünk együtt.

    Az autók jó példa, mert a legkedvezőbb körülményekre megadott paraméter pont nem jelent semmit, ennyi erővel meg sem kell adni. (végülis ezt csinálják a routergyártók) A routereknek is meg lehetne adni egy gyártók által elfogadott teszt alapján egy átviteli sebesség értéket. Az autókat is sok országban használják, sokféle benzinnel, mégis megegyeztek, hogy az átlagos fogyasztást hogyan kell megadni.
    De ez nem az érdekük.

    "hogy nem írhatják rá a gyártók, adott országokban - meg ugye egy router sok országban van forgalonban - melyik netes szolgáltató, milyen típusú netjével, mekkora sebesség vihető át"
    Mivel szabványok vannak, ennek nem is lenne értelme, nem lenne szabad befolyásolja a max.átvihető sebességet (már ami a routeren keresztül tud menni) a szolgáltató.

    Én tényleg befejeztem, te vagy a szakértő, én csak egy újonc vagyok.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák