Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr00py

    senior tag

    Üdv. Random időközönként letöltődik egy " digiconnect.swf " fájl. Ezzel mit lehet kezdeni? Ha jól gondolom, akkor valami a flash player-hez lenne, a kiterjesztés alapján. Nekem viszont nincs, és nem is volt flash telepítve.
    Továbbá a 47-es verzió óta a gyorshívón lévő oldalaknak a színei minden indításkor másak, mint alapvetően kellene, illetve ahogyan eddig volt. Pl.: A Facebook-nak ugye alapvetően kék, na most ez nálam sárga lett, a Twitch az lila, ez fekete lett, és így tovább, de nem mind..változó. - Ami érdekesség, hogy ha megnyitom ezek közül bármelyiket, amiknél a háttérszín megváltozott, akkor visszaáll az összes. Ezzel mit lehet kezdeni? Olvastam korábban is panaszkodtak megjelenési hibákra, de eddig nem volt, és nem is intel van, hanem 5930k + 1080, ami nvidia.

    Hiába tettem vissza az előző verziót, felrakja magátol a 47-et. Nem lehet ezt valahogy letiltani, hogy ne frissítsen automatikusan? Avagy a fenti problémákra létezik-e esetleg megoldás? Vagy majd egyszer megoldódik " jóvanazúgy " alapon hagyjam a fenébe? Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák