Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz diablo1984 #54398 üzenetére

    Eleg kozel talalhato a blokkhoz

    azonban hutobordazott a teteje, aluminiumbol keszult es vizzaro csatijai vannak. Mikor lehuzod a rogzito fuleket hallani, ahogy sziszeg ki alola a levego. Az oxidaciot nem tudom mi okozhatja, a gazolaj rombolasat viszont pont ez a kialakitas segiti elo. A leszerelt csatlakozo utan ez a kep tarul az ember ele:

    A kabelkoteg vegen levo csatlakozoban talalhato egy igen profi olajallo gumitomites, hasonlo mint amit itt latni a kepen, a narancssarga cucc:

    Ez megvedi a kulso behatasoktol, viszont benttartja ami bent van es a gazolaj pont belulre kerul a vezetekbol. Ezaltal csak egyfele tudja venni az utjat, a motorvezerlobe. Van azert hagyva egy perem muanyagbol mire kezdodnek a tuskek a vezerlo csatijaban, azonban mikor efole kerul a gazolaj szintje, akkor bele fog jutni mindenkeppen. :W

    (#54402) F_Gergely En is pont emiatt szereltem most be fejteton, nyilvan igy nem hasznalhatom sokaig, csak mig kiprobaltam es elmegyek vele majd a szerelohoz, addig is ha erkezne valami nem oda valo, akkor az lefele cseppenjen, igy a vezerlo szaraz marad. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák