Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    [link] anno vettem egy ilyen cuccot de csak a polcon hevert... most, hogy belejöttem a forrasztás, kábelezés bontás összerakás dologba beraktam a helyére :) Ködlámpákban villanócső méretű lyuk vágva majd epoxival körberagasztva jó alaposan, kábelek mennek a motortéren keresztül be a biztosíték tábla mögé ahol a vezezérlője is van fixen bekapcsolva, áramot a középkonzol mögött kap és van egy kis kapcsolója is elrejtve a kézifékkar mellett, 1x0,5 centis billenő, fekete ahogy illik kellően elrejtve így a kis kapcsolón kívül semmi más nem látszik és a ködlámpa is 100%-osan betölti régi funkcióját is. Lehetne állítani különböző mintákat rajta de jó ez így... majd ha nagyon sok időm lesz kivezetem a két mikrokapcsolót az ODB csati mellé :).

    Ehhez persze ismételten csak bontani kellett nem is keveset és ha már leszedtem a lököst raktam a lámpa alatti hungarocellek alá gumit így a hungarocell tartók a lámpákhoz is hozzáérnek ezzel feljebb kerültek a fényszórók és a lökös is jobban áll + máshogy helyeztem a díszrács alatti szivacsos tartókat is (saját fejlesztés :D ) így ott sem látható rés.

    Alapjárati motor is helyrehozva, nem volt jó a menete és nem passzolt a helyére, új menet, új csavar minden okés :) Parkolóradar kábele is elvezetve szépen így már nem lóg a venti közelébe sem.

    Haladok, haladok de még nincs kész :) Csak majdnem :)

    Terv még a motortér világítás is pl :) Lámpa foglalt van, izzó van bele már csak hely kell neki és be kel kötni, vagy kap egy saját kapcsolót vagy rákötöm a helyzetjelőre :) Ilyen apróságok még hátra vannak :)

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák