Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz bobsys #30356 üzenetére

    szerintem meg pár nap, és megszokja, nem kell oda altató.
    Engem egyszer altatóztak be, kaptam egy fél szem valamit, 12 óra múlva felkeltettek, de olyan volt, mintha be lennék drogozva, forgott a föld, mittudomén, akkor elhatároztam, hogy soha többet...

    Amúgy sosem gondoltam volna magamról, hogy engem érinthet egyszer a jetleg, mert magamtól is símán alszom délig, délutánig, ha hagynak, de amikor amerikába mentünk, reggel fél 11-kor indultam otthonról, délután 1 körül indult a gép, 10 órás repülőút, 2 órás beléptetési procedúra (nem adtak gate-et a köcsögök), meg szintén 2 órás manhattenbe be-bumlizás után, kb. ottani idő szerint este 9-re értünk a szállásra, ami magyar idő szerint eleve hajnali 3 volt. Utána még elmentünk kajálni, meg sétáltunk egyet a környéken, kb. éjfélkor (magyar idő szerint reggel 6-kor) elmentünk aludni , és basszus, hajnali 3-kor felébredtem, hogy reggel van... (MAgyarországon reggel 9) Nem is tudtam mit kezdeni magammal reggelig. Aztán kiderült, hogy a haverjaim a másik szobában is ébren voltak :)

    Mondom, otthon símán alszom délutánig, nem is értem, hogy ébredhettem fel.

    Visszafelé amúgy sokkal durvább volt, este indult a repülő, 1 órát álltunk a kifutópályán, majd felszálltunk, és - mivel június volt, és északkelet, labrador felé indult a repülő - 1 óra múlva világos lett, ennyi volt az éjszaka. :)
    Visszafelé sokkal nehezebb volt átállni, mert kimaradt egy éjszakai alvás...

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák