Új hozzászólás Aktív témák

  • Vhiktor

    Topikgazda

    válasz Malfroy #97095 üzenetére

    A Filmmaker képmód semmi más mint egy cimke (fizetős :D ).

    Semmi garancia nincs rá, hogy mennyire helyes a gyári beállítása.
    Filmmaker képmódon kívül is vannak gyári képmódok amik gyárilag hajszál pontosan ugyanolyan helyesek mint a filmmaker képmód, LG esetében ilyen pl sdr esetében az isf, de a mozi, film, szakértő képmódok is hozzák telejsen ugyanazt.

    Szóval bármilyen fantázianévvel ellátott képmód lehet ugyanannyira helyes mint a Filmmaker és a Filmmaker is lehet ugyanannyira helytelen mint bármelyik másik képmód.

    Samsung tvk esetében a Film és Filmmaker képmód 100%-ban megegyezik. De tudnék még hozni erre 1000 példát.
    Filmmaker képmódban is lehet deltaE 4-5 eltérés lazán. Semmire sem garancia ez.

    Amikor nem létezett filmmaker képmód akkor is volt minden tvn egy olyan képmód ami gyárilag a legközelebb állt a szabványhoz.

    Ha van egy tv-n filmmaker képmód akkor gyárilag az áll legközelebb a szabványhoz, de hogy mennyire arra semmilyen garancia nincs. És a filmmaker képmóddal rendelkező tv-ken van(nak) más(ik) képmód(ok) is ami(k) ugyannyira helyes(ek).

    [ Szerkesztve ]

    ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

Új hozzászólás Aktív témák