Új hozzászólás Aktív témák

  • bghistvan

    senior tag

    válasz b. #96738 üzenetére

    b. :
    tőlük pont a BAR 300-at favorizálom, mint mondtam, tényleg vékonyak a falak, kicsi a szoba, és nincs kedvem vesződni a szomszéd nyannyerrel...... korábban egy 65Q80A QLED volt az oled előtt,ehhez képest annak a hangja sokkal jobb volt, elegendő lenne valamiből azt kipréselni.

    labeda:
    igen, köszi ezt olvastam már 😀

    Pro Koryak:
    az Argon Fenris felé hajlok a 2.0 rendszerek felhozatalában a JBL BAR 300 mellett, és valahogy azt gondolom, ha a tv hangbeállításainál azt az opciót választanám, hogy a tv használja a saját hangszóróit is az optikaival együtt, talán jobb lenne a filmtartalmak esetében, zenére meg szinte biztos jobb lenne mint a BAR (szerintem)

    Vhiktor:
    kíváncsian várom majd a tesztet, bár az LG soundbarjai elég gyengén muzsikálnak az eddigi felhasználói beszámolók alapján, legalábbis javarészt negatív véleményekkel találkoztam.
    Az Edifier 2.0 rendszereknek jobban utána nézve is az S360 végül nem lenne rossz, de érdekes, hogy sokan emlegetik az alap "fehér zajt"...... a másik pedig, hogy nincs rajtuk HDMI ARC..... ezért is az Argon a befutó eddig, jövő héten be is ugrok a Denonba vagy az ExtremeAudioba, nagyon kíváncsi vagyok rá 😀

    hunspikey:
    szia
    *pedig próbáltam utalni arra finoman, hogy csak a tv hangját szeretném "feljavítani" 😀
    az általam felsorolt 4 eszköz árfekvése igen távol áll a te általad használt specifikációtól🤭, persze kétségtelen, hogy ég és föld, de a lakás és vele járó külső együtthatók sem engedik meg azt, hogy elszalad jon velem a ló(elég megterhelő lenne még egy hobbi)

    pn4hvq:
    :DD :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák