Új hozzászólás Aktív témák

  • Quadgame94

    őstag

    válasz TechN7ne #92953 üzenetére

    A samu egy igazi kókány minőségben épített kiolcsósított valami. Tehát fizikailag gagyi- úgy értem.

    Ha nem tudod értelmezni, amit saját magad írsz akkor nem tudom miről kéne még beszélgetni tovább. A fenti idézetben, hol utalsz a képminőségre? Mert a következő hozzászólásodban már úgy csinálsz mintha te arról beszéltél volna. A fenti idézetben, te az összeszerelési minőségről írtál és hogy gagyi az anyaghasználat. "fizikailag gagyi-úgy értem"

    Mitől lennél te hitelesebb velem szemben?

    Mondjuk, mert nem vagyok sony fanboy, nem gondolom, hogy az X75L jobb mint egy C805. Vagy hogy az A80L jobb, mint egy G3. Ja és nem SDR videókkal tesztelek HDR-t. Ezeket mind te csinálod. A hitelesség az objektivitás része, te pedig messze nem vagy az.

    volt vagy van a környezetedben Samsung oled?

    Sógoromnak van S90C-je. Mióta kalibrálva van brutál szép a képe.

    Elég valószínű ,hogy az életedben nem használtál még igazán minőségi oled tv t és a Sony kat is csak képről láttad maximum.

    Láttam A80L-t is már élőben és van itthon C2 is, előtte pedig 48C1. Azaz A80L egy C2 szintű TV. Itt mindenki ezt mondja. Csak te vagy elájulva tőle. A tesztek meg igenis fontosak, ha megbízható forrásból származnak. Vhiktor tesztje például az és az A80L nem más mint egy LG C2 vagy B3 és C3 közötti TV kicsike kis extrával (jó skálázás és remek mozgásmegjelenés) de csak annak számít ez, aki eleve erre érzékeny. Az A80L ugyanúgy egy WOLED, és fényerőben is ugyan az. Mindenben megegyezik kb. egy C2-vel, de te úgy adod elő, mintha egy G3-nal jobb lenne, vagy nem tudom. Na ez a gázos.

Új hozzászólás Aktív témák