Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    válasz b. #80523 üzenetére

    Szia. Ird mar meg hogy van es hogy pontosan hány klikk a jó.

    idegesit az, hogy amig a logo alig lathato addig kapcsolgasd a csúszkát HDR kalibracional.(PS5) Na most annak is tobb verzioja van. Fkk. mennyire is jo a Philips 806 nitje?

    PS5: HDR jatekra is ha tudsz egy beallitast irj pls. Amúgy átraktam HDMI1 re es a Optimalison belul is jatekra :) (Köszönöm b.!)

    @Vhiktor: koszi, hat ezen kivul nem tudom mit lehetne állitani még a hdmi kapcsan 😄
    Naggyon szepen felismeri a konzolt a tv es vica versa. Vrr megjott es mindennis igy. HDR jatek automatikusan aktivalodott innentol kezdve a tv hdr jatek stilusat miert szerkesztenem :F Konzolon jott fel a HDR kalibracios menu.

    Red Dead 2ben vegul belenyultam kicsit Oled kontrasztba es a feketébe, mert tul sotet volt vagy fatyolosabb. Vegul egesz szep lett.

    Annyira fura es jo is egyben még mindig :) Zsenialisntud lenni a kep sokszor. (Most csak a jatekra es red deadre gondolok)Maskor azon kapom magam, hogy a valosag nem is biztos hogy ilyen. Probalom megfogni utana hogy mivel is jobb a grafika mint a elozo tvben ugyannal a jateknal. : ) Nehéz. Lehet 55-röl 65re váltás is. Ki tudja :D Nem adtam at teljesen magam: )
    Filmre erzem kivalonak a tvt. Tegnap elkezdtük a Avatart nézni. Mindennreszlet kiemelkedik, mintha egy kellemes
    3d hatast is adna a tv. A szinek rendben voltak szerintem. Probaltam megfejteni miert jo a kep, hogy tudjam mondani magamnak, de valahogy nem tudtam, es lehet igy nehezebben hiszem el: -D Avatarnal, nem volt az hogy sok fekete van es a fekete dominál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák