Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz KoNZoLik@ #74461 üzenetére

    Pedig munkaidőben teszem mindezt (a szabadidőmben pont nem fórumozok), ha hiszed ha nem, most is dolgozom, tervező grafikusként amikor van egy kis időm akkor ránézek a fórumra és ha megszólítanak (ahogy most te) vagy olyan hsz van amihez lenne hozzáfűznivalóm akkor válaszolok. Nehogy azt hidd, hogy csak az dolgozik aki "elmegy a gép elől", 22 éve ez a foglalkozásom, "magam ura vagyok" és a fórumozás pont kikapcsol annyira, hogy egy másik terven gondolkodjak. Úh. a levezetésed máris megcáfolva, nem vagyok időmilliomos, de a munkám miatt könnyebben "hozzáférek" a fórumhoz. Ha a földeken vagy gyárban dolgoznék akkor más lenne a szitu, tudod, "kismilliónyi" munkakör létezik.

    mert akkor viszont kurva jó munkahelyed van ahol egyáltalán nem kell semmit sem csinálni - magam ura vagyok és sok a munka, de gép előtt ülve könnyű hozzászólni, ez van, nem mindenki felszolgáló, hegesztő, kamionos, stb.

    + ez egy szakmai fórum emiatt sok szakember is megfordul ráadásul nagyon sok a fejlesztő aki pont, hogy ráér hozzászólni. Amúgy meg senkinek semmi köze, hogy mikor mire ér rá, mert mindenki másképp gazdálkodik a munkaidejével, a szabadidejével.

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák