Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz belan #68448 üzenetére

    ha jól tudom ez OLED Tv topik, nem LG és belan topik.. Véleményt olvastál arról, hogy van más szempont is attól hogy egy tv nek milyen a szervize,(ami természetesen nem elhanyagolható) például az hogy milyen az oled TV ken belül a képminősége és milyen a mozgásmegjelenítése. Számomra a Sony és a Pana más kategóriát képvisel, mint az LG de a Philipsé is jobban tetszett az utóbbi 1 hónap megtekintései alapjánminta C1. sajnos G1 -et nem tudtam megnézni. Sokat vacilláltam hogy LG legyen vagy Philips,de végül hoztam egy döntést amit nem bántam meg sőt...

    Amúgy ezt jobban tudod ha jól tudom ugyan az a szervíz ami az LG-vagy legaláb is az ő központi szervízükkel dolgoznak, ha jól tudom Magyarországon az a Philipsé is..Szervíz KFT,de lehet csak LG hangcuccokat javítják ők. legalább is nekem ez van a garanciámon. Igen az LG koreai a Philips meg TCL kínai, de gondolom költői kérdés volt.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák