Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    Sziasztok!
    MM akcióban 400K ért sikerült megcsípni egy Sony KE-55A8 at.
    Nagyon meg vagyok elégedve vele! Egy Sony KDL-48W605- öt váltott.
    A képe lenyűgöző! A HD vagy 4K adásoknál ez nem is meglepő, de a 720p vagy SD adások is normálisan nézhetők rajta. (nem szemcsések)
    A mai napi meglepetés, hogy a TV felvétel közben el tudok kapcsolni másik csatornára. Az előzőnél ezt nem engedte, mivel az csak egy tuneres volt. Ezekszerint ez már kettő. :)
    Volt egy próbálkozásom LG Nanocell irányába. Egy LG 65Nano73 volt "vendégségben" nálunk pár napig, de a képét sehogy se tudtam nézhetőre beállítani, így mennie kellett vissza az Alzába. Hiába volt elég nagy, hiába volt szép hangja és hiába volt hozzá a varázslatos "magic remote" egyszerűen visszalépésnek éreztem a régi Sony-hoz képest. Az a távirányító egyébként nagyon klassz dolog, könnyen meg tudnám szokni. A képével két alapvető problémám volt: a sarkokban látható szürke foltok voltak, és a színek egyáltalán nem voltak élethűek. Volt olyan, hogy egy adott képen az egyik képrészlet kiugróan élénk színű volt, és ugyanazon a képen egy másik részlet hervasztóan fakó. Ezzel nem tudtam mit kezdeni. Az SD adások láthatóan szemcsések voltak rajta, akárhogy állítottam a képsimítást. A HD adások és a 4K felvételeknél ilyen probléma nem volt. Nem akartam én visszavinni, megtettem minden tőlem telhetőt, hogy maradhasson, de azzal a gyenge képpel sehogyan se sikerült megbarátkozni.
    Visszatérve a Sony A8-ra: A hangvezérlést is kipróbáltam, egész jól használható. Megkeresi a műsorok közt az engem érdeklőt és kényelmesen be tudom állítani a felvételt. A saját távja már Bluetooth-os, de a régi TV infrás távjával is lehet kapcsolgatni.

Új hozzászólás Aktív témák