Új hozzászólás Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    válasz nozs23 #56217 üzenetére

    Köszi a sok reackiót! Kicsit félreértetek. Feltételezem az LG sem nyomná az OLED üzletágat, ha olyan rossz lenne a kihozataluk, még a garanciális problémákat is beleértve. :)

    Én csak annyit írtam le, hogy én hogyan használom, az elmúlt pár év alapján a TV-t, amióta van.
    Családban amik holtak, pl. edge led-es Samsung, anno az volt a szuper, vékony, meg minden, pár év alatt atom felhős lett, nyilván csak sötét képnél volt zavaró.
    A mostani TV-men nem látok gondot (kb. 2 éves), esetleg minimális bleeding a szélen, max fényerőn, de ahogy írtam, sötétben nézem, és alacsony fényerőn, az LCD-nek ez nem a legjobb use-case.

    Szóval igazából rákívántam az OLED-re, kérdeztelek titeket a cserélt kijelzősök esetleges problémáiról (ami rossz kérdés valszeg, mert az egyéni TV eldönti), illetve, hogy gari nékül (kisker garival) mennyire szabad belevágni egy ilyenbe.
    Nyilván van képernyővédő, pixel refresh és hasonlók, amik óvják, én nem akarom babusgatni, csak leírtam, hogy általában hogy használom. Jobban figyelni kell majd rá, hogy ne hagyjam ott a netflixet megállítva, ha még gyorsan elmegyek kajáért/italért/írok egy emailt mielőtt elkezdek egy filmet.

    Úgy gondolom, hogy a fórumban arányosan több a negatív tapasztalat, mint úgy amúgy, mert az nem feltétlen ír, aki megvette, és azóta is használja megelégedetten.

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Új hozzászólás Aktív témák