Új hozzászólás Aktív témák

  • lapoe

    csendes tag

    Sziasztok!
    Számomra óriási (nyilván anyagi) lépés előtt állok/hezitálok kb. hónapok óta.. Samsung UE55NU7442 tv-t (amivel egyébként nagyon meg vagyok elégedve, szerintem egy tök jó budget tv PS4 Pro-ra, 2 éve vettem 2k-ért.. a mai napig lehasalok, hogy milyen képe van egy jó PS4 játékon -pl. Ghost of Tsushima-) készülök lecserélni LG 65CX-re.. nyilván össze sem lehet hasonlítani a két készüléket, ezzel tisztában vagyok. Amire én használnám: PS4 Pro (később PS5), YT videók és BR filmek.. TV-t nem nézek évek óta, háttérzajnak soha nem megy a TV nálam.
    Kérlek Benneteket erősítsetek meg vagy cáfoljatok meg az alábbi kérdésekben:
    - kb. 3-4 óra összefüggő konzol játék alatt be tud égni a panel ha olyan játékkal játszok amiben van fix, jellemzően fehér/világos jelzés.. mert sajnos elég sok ilyen game van.. Nem vagyok gamer, nem játszok napi 10-12 órát ugyanazzal a játékkal, de izzadó homlokkal sem szeretném eltölteni azt a heti néhány órát ami idő alatt erre használom a tv-t, hogy beég-e a kijelző vagy sem.
    - Egész sok egyéb problémát olvastam a CX-el kapcsolatban, nem érzékeli a netet, hangszóró probléma stb.. Problémás típus vagy csak sikerült a ritka eseteket egymás után
    elolvasnom? :D Garancia kb. minden másra van a képernyő beégésén kívül?
    Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák