Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    2 gondom volt ugye az 55CX-szel, egyrészt szokol rádiós volt a beépített hangja, másrészt különböző jelhibák 4K/120Hz/10bit/Gsync esetén HDMI 2.1-en. Néha bekapcsoláskor nincs jel, vagy flickeres a kép. Igazából a második ügyben csak amolyan próba cseresznye volt, hogy a TV okozza e, gondoltam beirom a hibajegybe.
    Nos, volt kint a szerelő.
    Komplett alaplapot és jobb oldali hangszóró egységet cserélt. Azért azt, mert úgy tűnt, hogy a balanszot balra tolva javul a hang valamennyire.
    Nos a tipp bejött. Akár a hangszóró, akár az alaplap okozta, most kristály tiszta a hangja. Nincs utózizegése, sercegése a beszédhangoknak, és a hangkép is kiegyensúlyozott lett.
    Emellett hamár homár, legyen kövér, egyből PC mód, max beállítások. És megy. Nincs flicker, nincs jelveszteség egyelőre. Bár meg kell jegyezzem, hogy előtte sem minden nap fordult elő, szóval még akármi lehet. Ugyanazzal a Club3D CAC-1372 kábellel mint előtte.

    Ami még tipp kiderült, illetve másoknak is hasznos lehet: Érdemes a gyorsindítás+ funkciót kikapcsolni az általános menüben. Ez ugyanis a youtubeon lévő tapasztalatok szerint is okozhat olyat, hogy a TV bekapcsoláskor nem talál rá a megfelelő jelre. Lehet nálam is (részben) ez okozott gondokat, most ki lett kapcsolva.

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák