Új hozzászólás Aktív témák

  • #72042496

    törölt tag

    válasz janos666 #22185 üzenetére

    Hát az AVR-re ne is, mert egyrészt limitáltak a videós képességeik, másrészt pedig a HDCP is okozhat problémát egy ilyen láncban. Kényelmetlenséget pedig a közös kimenet, alternatívaként a zónák kapcsolgatása okoz. De olyan vetülete is van, hogy ha az erősítőbe érkezik a kép+hang, akkor a fejhallgatóhoz jacket kell dugdosni. Ha a tévébe, akkor pedig távirányítón át lehet állítani optikára vagy Bluetoothra a hangkimenetet, és tádámm, a fejhallgatók szólnak. :)

    Az ARC-kal kapcsolatban pedig a hangformátumok kérdése egy dolog, a történet másik fele pedig az elbaltázott specifikáció, ami miatt a gyakorlatban hol működik az ARC, hol nem. A C8 és Denon X4300 közt szerencsére hibátlanul működik már, ráadásul mindkét eszközön kikapcsolt CEC mellett. Ezzel most elégedett vagyok.

    Ettől függetlenül előnyösebb az eARC robusztusabb protokollja. Az pedig külön jó, hogy mindenféle jelenlegi, hanggal kapcsolatos igényt kiszolgál majd, anélkül, hogy a végeredmény egy őrületes bringagép legyen, vállalhatatlan WAF-fal.

Új hozzászólás Aktív témák