Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz raziel01 #6804 üzenetére

    Nem, 2x. A trend alapján azt lehetne mondani, hogy 3 évente 1x. De már az első alkalom után eldöntöttem, a féktisztítójuk alapján, hogy soha többé semmi mannol, aztán idén ráfanyalodtam megint, mert kellett féktisztító, mivel tróger haveroknak ingyen javításért annyit kértem, hogy hozzál féktisztítót mert látod az utolsó 3 doboz alján lötyögött valami, azt varázsoltam ki neked, hogy meg tudj állni. De persze a jó majd hozok után egy mondatom még volt, hogy oké tökmindegy mit CSAK NE MANNOLT!! Előzmények után gondolhatod mit hozott? Meglepő? SEMMIT :-))))))
    Nekem kellett kibiciklizni a kútra, hogy legyen itthon, de olyan kár volt mert semmit sem ér. A motip se egy berner vagy loctite márka, de próbálj ki egy olyat. Az valami. Féktisztító.

    Na ha már vettem ezt a mannol féktisztítót egy ezresért beruháztam egy mannol gasket maker black-ra. Az pld JÓ. De az olyan téma, hogy vagy jó vagy nemjó, hamar kiderül. Ha kenem már érzem. Na de az OLAJ? az az elörehozott motorgenerálnál derül ki. A fagyálló? Ha potyognak a fagydugók minusz1 foknál. Ezek már nem vicces 2 filléres témák.
    Ilyenkor szokták mondani hogy mindenki azt vesz amit akar. Ez jelen esetben is megállja a helyét! :D
    Egyébként blokktömítőből az 5699 szeretem, később köt, van idő, lassan, tökörészve szerelek.

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák