Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz flash- #22909 üzenetére

    összehasonlitottam az órával mért nyugalmi pulzust és a garmin hrm dual pulzuspánttal mért pulzust:1-2 számnyi eltérés volt max(az semmi)

    Ezt annyira szeretem :D .
    De túrázzatok egyet úgy hogy mindkettő mér, nézd meg egy emelkedőn. Mikor a pánt 140-160-at mutat, akkor a band még 100at fog 6-8 percig. Innentől egy intervallos edzés vagy bármi egyéb gyorsabban változó pulzusos dolog pont ennyire vehető komolyan.
    Az ilyen összemérésnek 0 értelme van a gyakorlatban. Sokan ellenőrzik így, és örülnek milyen jó, aztán nem értik egy egy edzés/túra után miért kapnak falsnak tűnő értékeket.
    Pár hete párom vivomoveja dettó, ezek ennyit tudnak.

    Féloff:
    Ha kötözködni akarnék pl a fitnesstracker kifejezéssel, jellemzően pont a fitnesszséget nem lehet vele követni, mert hogy mennyire megy fel, és milyen gyorsan esik vissza a puzus, lenne ennek a fő ismérve.
    Az okosórákban (és a kettő közötti órákban) tisztában vagyok vele hogy nincs erre mindenkinek szüksége, csak legtöbben azt hiszik valós dolgokat látnak a pulzus, lépés meg alvás kivételével amúgy kb igen.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák