Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    válasz Mike81 #19657 üzenetére

    nem a huawei meg a xiaomi nem tartozik nálam a nogho kategoriába sőt.
    DE mivel a legftöbb vagy inkább az összes ora olyan, hogy mindegyik jo valamiben , de a felsorolt tulajdonságok egyikben sincs meg egybe.
    Van amelyik sokáig birja, de nem lehet zenét hallgatni rajta tlefon nélkül, van amivel lehet, de azt meg naponta kell tölteni.
    Van ami majdnem mindent tud ,de nincs NFC.

    Pedig nem hiszem, hogy olyan sok és nagyon különleges igényem lenne.
    A sportok közül a futás és a kerékpározás elég, nem kellene 100 féle mint ami jelenleg van, mert felesleges.
    Minek az ezer féle számlap, csak a helyet foglalja az orán, ha valaki akar majd leszed magának egyet.
    Az a progléma, hogy a haszontalan és jol hangzo, de a gyakorlatban semmire nem használhato dolgokat fejhlesztik ezekbe az eszközökbe.
    Pedig ahogy a mondás is szol a kevesebb néha tobb.

    Kevesebb funkcioval, tovább birná az aksi vagy hasznosabb funkciot lehetne beletenni.

    Mert ha már okosora, akkor miért kötelezo, hozzá használni a teklefont,? ha mindig ott kell hogy legyen nálam, akkor anyni erövel fel is tudom venni a hivást is, a zenéz is el tudom rajta inditani, akkor teljesen haszontalanná teszi az orát. Pedig ponbt az lenne a legnagyobb elönye, hogy amikor olyan helyzetbe van az ember ahol nem tdja elrakni a telefont ott is elérhetto legyen tudjon vele fizetni és szorakozni .
    Egy strandon menynivel egyszerübb, hogy nem kell attol félni, hogy kirabolnak, mert a pénztárcát vagy a telefont lenyulják, mig bemész uszni, egy okosorával ami tudja az NFC-t ezek kiválthatók, otthon lehet hagyni oket mig strandol az ember vagy fesztiválozik.

Új hozzászólás Aktív témák