Új hozzászólás Aktív témák

  • enesbcs

    tag

    válasz Spuri2000 #3713 üzenetére

    Igaz nekem csak egy darab T1-esem van, de nem tapasztaltam önresetelést. (Bár minek is szedné le bárki az előlapját, ha nincs áramtalanítva???)
    Nekem a Tuya kapcsolóval volt hasonló problémám: jól meghúztam a csavarokat felszereléskor, és szinte görbült a műanyag foglalat, ezért nehezen ment fel az előlap is, és folyamatos gombnyomást produkált, megoldás: kicsit kiengedtem a csavarokon, áram le/fel, és csodák csodájára, ha nem feszül az előlap mint állat, akkor jól működik.

    Talán annyi van a T1-el, hogy a Touch-hoz képest pontosabban kell eltalálni a kört érintéskor, de én nem egy ujjheggyel, hanem vagy három ujjal vagy tenyérrel szoktam kapcsolni, így nincs vele gondom. Jah meg általában csak le kell kapcsolnom, mert mozgásra felkapcsol, ha sötét van, 50%-ot megspórolok a felkapcsolás mozdulatán. :) Tasmota 5.12 van rajta, ahogy minden Touchomon. ESPEasy-vel annyiban lehet jobb a helyzet, hogy lehet a Touch-nál saját programlogikát írni pl a hosszú gombnyomásra.. T1-ről nem találtam még semmilyen leírást ESPEasy-hez egyébként, hogy melyik GPIO mit csinál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák