Új hozzászólás Aktív témák

  • vampire17

    addikt

    Tadosok!

    Harom olyan feaure lesz elerheto a Tado kliensben, amiert a kozosseg mar tobb eve konyorog!

    1. Global OFF

    Nagyon regi keres volt, hogy a kulonbozo szobakat egyszerre lehessen lekapcsolni. Ez vegre teljesul, par extraval. Lesz egy "boost heating" gomb is, amivel az osszes szoba hofokat 25 fokra lehet egy gombnyomassal emelni. Illetve egy Boost cooling is, ami ugyanezt tudja a Tado klimavezerlovel.

    2. Child Lock

    Vegre!!!! Talan a legtobbet kert Featuret valositja meg a tado. A gyerekzar funkciojaval vegre le lehet zarni a szeleptermosztatokat,igy azok manualisan nem lesznek allithatoak (Ezert sztm a legtobb kisgyerekes halat ad, a mienk is eloszeretettel szokta tekergetni.... :) ) Ehhez a funkciohoz a legfrissebb FW-vel kell rendelkezni( VA02: 79.1, VA01: 54.20). A funkcio 1-4 heten belul elesitesre kerul.

    3. Toltheto elemek tamogatasa (csak VA02 hardver verzioju szeleptermosztatoknal)

    Vegre toltheto elemeknel sem jelenkezik az a bug, hogy az alacsonyabb feszultseg (1.5V- 1.2V) miatt a szeleptermosztatok 2-3 nap utan mar azt jeleztek, hogy merul az elem. Ezt egy uj feszultseg figyeli algaritmussal ertek el, amit viszont csak a VA02-es hardver verzioju szeleptermosztatokkal tudtak megvalositani. Igy sajnos akinek VA01-van (5X-es Firmware verzio) az tovabbra is csak sima egyszer hasznalatos elemeket tud hasznalni (vagy megszokja az allando figyelmezetest... :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák