Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Jó éjt mindenkinek - elpályáztam melózni
Szia Rarri
venember83: bubukázás csak a munkahelyig, meg vissza lesz - de legalább addig is kocsikázok kicsit
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
rarri
senior tag
Szia Holló ! Kutyus megsétáltatva?
Vin: Őszintén megmondom, csak arra voltam kíváncsi, milyennek látsz. A sas tökéletesen kifejezi az egyéniségemet úgy érzem . Aranyos vagy hogy készítenél nekem is ikont. Ezt nagyon értékelem...
Bubu: Szia! Ne dolgozz sokat![ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Winner_hun
titán
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #5157 üzenetére
Nem. Bubukázás alatt alvást értettem, nem vezetést. Üzemben felügyelő, lopják az oxigént a levegőből.
rarri: Azt hittem a Vin-el rám gondolsz, eléggé hasonlít a vén-re így sima v-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Igen azt gondoltam, azért írtam azt, amit és nem egy konkrét dolgot, mert őszintén szólva annyira nem ismerlek, hogy ajánlani tudjak valamit, nem olvastam annyi hozzászólásodat
Ez a sasos dolog viszont rémlik, de sehol sem találom (hog én ilyet mondok)
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
rarri
senior tag
válasz csapos2 #5162 üzenetére
Nekem nincs kutyám Nyuszika, de ha arra gondolsz amire én gondolom hogy gondolsz, akkor nem kommentálnám...
Holló: Közvéleménykutatás: A Cosmóban volt, hogy a férfiak a kutyapózt szeretik a legjobban. Te is ?[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
Most elolvassam addíg Guga újabb írását, míg válaszolsz?
Ez nem olyan kérdés, amit ne oszthatnál meg másokkal... De te tudod...
Én is csak a sex témát olvasom el benne... Néha nektek fiúknak is hasznos lenne...[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Olvasd, az majd megnyugtat. Én meg illedelmesen jó éjszakát kívánok, és elvonulok pihenni.
szerk.: nem csak az számít, hogy a férfinak legyen jó.
(#5170) csapos2: te is egy madár nemi életére vagy kíváncsi? nyugi, nem rakok tojásokat.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
-
ladybug
őstag
Ahh, alig ismerem meg magam katicaként. A gombához szoktam...
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
Fú basszus 500 kérdésből álló szemiélyiségtesztet töltöttem ki az előbb.
Ehh.
Kemény volt ...huh
Ja és hátra vna még egy újabb adag,, de takarítanom is kéneKaticabogárka szép lettél
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
ladybug
őstag
válasz venember83 #5183 üzenetére
Nem. Én érdemeltem ki magamnak.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hova irjam ezt a kérdést, úgyhogy ide írom Na szóval érdekelne hogy nem-e tud valaki egy olcsó, de megbízható utazási irodát. Egyiptomi utakat néztem, mi 4en mennénk, de max 420k van rá, 425kért már nem megyek -
tildy
nagyúr
-
rarri
senior tag
Szerintem te is olyan lehetsz mint én, mindíg keresed az utad, kutatod a válaszokat az élet kérdéseire. Szeretnéd tudni , ki vagy, miért az vagy aki, hogyan adhatnád teljesen önmagad, hogyan lehetnél Nő egy kemény, felgyorsult világban...Az viszont nagy külömbség, hogy te műszaki zseni, én pedig műszaki analfabéta vagyok.
Race: Nem madártánc, inkább madárcsivitelés. A barátnője a lányom lehetne, ha korán kezdem az ipart...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Új Xiaomi Mi Band 9 magyar 2 év xiaomi garanciás
- Thunder PC v2! Intel Core i5-4670 /// 16GB DDR3 /// GTX 760 OC 4GB /// SSD + HDD
- Atlas Fallen ps5
- Corsair HS80 RGB Wireless --- GARANCIÁLIS 26.01.21-ig ---
- Lenovo Legion Pro 5 (AMD R7 7745HX, RTX 4070 8GB 140W, 16GB DDR5, 1TB M.2 4.0, 16" 2560x1600 240Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest