- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz venember83 #5701 üzenetére
addig még magad kell tapiznod
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
1010
őstag
-
addikt
Üdv innen a könyvtárból.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Racecam
nagyúr
Jó éjszakát mindenkinek!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
rarri
senior tag
Nem, de mivel kívülről nem látlak, körülnézek kicsit belül. Amúgy tényleg érdekelnek az emberek, hogy milyenek, milyen gondolataik vannak,mit gondolnak a dolgokról, miért olyanok amilyenek.
Tudod mennyi mindent lehetne éjjel csinálni a könyvtárban? Igaz Race? Szia! 1-1 lett?[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
bnss
veterán
Pont valami normálisabb képet kerestem, bedugtam pendrive-ot, erre a képek nagy része sérült. De adhatok a maradékból is (csak azt nem fogod élvezni, mert nem rólam készült).
Én is pont arra gondoltam, hogy mit csinálhat ilyenkor egy könyvtárban.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
1010
őstag
-
BlacKSouL
addikt
Nagy, erős, drága, csodaszép autót mindenkinek!!!
Ha nincs ilyened, akkor eláshatod magad. Meg mindenki kibaszik veled az úton. És egy senki vagy.Ez mind a mai nap tanulsága. (Pedig kocsiban sem ültem) Jóccakát...
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bnss
veterán
Tavaly április, Orfűi Hegyivereseny. (Erőteljesen haldoklik a pendrive, nem szándékos a kép alján az elszíneződött sáv.)
(#5724) Xpod: helyes! Ennek örömére ránézek szerverre, mit töltött fel.
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
Jóccaka
Kedvem a nulla alatt és széthasad a fejem. Anyutól is megkaptam a fejmosást,
remélem a holnap jobb lesz További kellemes éjszakát kívánok!Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
rarri
senior tag
Ez te vagy?
Xpod: Így már értem, miért vagy olyan nyugodt. Ha én egyszer beszabadulhatnékj éjjel egy könyvtárba....
Voda: Szép álmokat. Nekem se hat a coldrex. Jobb lettvolna a jól bevált neocitránnál maradni..[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
venember83
nagyúr
-
Integra
titán
megjött rgb
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bnss
veterán
-
1010
őstag
-
rarri
senior tag
Értem. Akkor biztos elég lesz a kutyasétáltatás / futva/ , és a barátnődet is megkérheted, hogy ne kíméljen.
Xpod: azért én nem hagynám ki a helyedben, ha van rá lehetőséged, mindenképp élj vele a jövőben.[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Hát, akkor marad a lovaglás. Mármint nem neked. De az nem fogyasztja a pocakot. Legfeljebb a fenékizmokat edzi, ha közben emelgeted a csípőd.
Xpod: Szerintem biztos nem ez lesz az utolsó szavazás. De akkor előre szervezd le.
Nem jön Race, megyek aludni. Jóéjt nektek![ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
A 18-as karika kevés erre a toytikra. Azon gondolkozom, egy kis meglepetésként el kellene menni holnap strandolni (nőnapi pezsgőfürdőzés).
(#5746) Xpod: azért még nem vagyok rokkant kategória, a komoly igénybevétel okoz problémát a térdemnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest