Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bubu79
addikt
Kizárt... Egy ideje a jägerre sem tudok ránézni, pedig azt elvileg szeretem, csak elsokalltam tőle...
Attól senki nem lesz nagyfiú, hogy az asztal alá issza a másikat. Csak részeg disznó
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
bnss
veterán
A régi szép idők, nem gondoltam volna, hogy visszasírom azokat az órákat.
(#14142) fokukac: nekem sem hiányzik a szavazás, bár a Te javaslatodnak lenne értelme.
(#14141) t1: szokásos kérdések tanárok részéről, hogy csak melegedni jár egy-két egyén az iskolába?
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
Elégedett vagy?
kicsitomi88: Ha ettől is nyugodtabb akarnék lenni, be kéne vennem pár levél seduxent...
venember83: belehallgatva a nótába, abszolut nem csodálkozok rajta
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
#15576: nem egy kategória a kettő
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Azt már linkeltem reggel, a milyen zenét hallgatsz topikban...
kicsitomi88: Szó nincs depresszióról...
A sad, but true is a kedvenceim közül való
Rövidítsd le légyszi az aláírásod - nem ér annyit az egész...
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Helló!
Bubu: Tegnap éjjel megkaptam a Sing-Singet, tökjó volt! Egy furcsa volt benne, hogy a számok közti hangerőben nagy volt a külömbség. De ez nem vont le az élvezeti éertékéből..
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
Nem, ennek angol neve van, csak a barátja így fordította le. Boltban is lehet kapni állítólag. Szerintem most mennek majd a Bárkába, vagy a Pressoba.
Tobey: hát, ezt a nevet még nem hallottam sajnos...
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
Tudom. De azért egyszer én is ki fogom próbálni ezt a feltehetően nagyszerű italt. / ha vodka az alapanyaga... /
A Bárkába nem megyek, mert a múltkor nagyon vissza kellett magam fogni, mert a pultos csávó akkora paraszt volt, hogy a megverésén gondolkoztam.. De biusék is ott voltak, és hát milyen példát mutattam volna. Bius szerint mindíg bunkó a tag , nem csak akkor volt..
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Akkor jó. Ha már mindenkinek ez a véleménye róla, akkor tényleg nem én voltam a hunyó . Mert azért gondolkoztam, hogy mivel váltottam ki belőle azt a viselkedést, amivel elérte hogy így érezzek iránta.
Bon: majd megünnepeljük azt is..
Race. jó étvágyat !
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Igazából ehhez keresném a kulcsot:
"Ami jobban fúrja az oldalamat, hogy vajon miért kell nyaranta felbukni az utcán sétálva földön fetrengő, magáról nem tudó tizenévesekbe... Akik fel-fel eszmélve csak azt hajtogatják, hogy ez aztán buláj - miközben majd kibuggyan belőlük minden..."
Nem a bulizást nem értem... A mértéktelen szeszelést nem tudom hová tenni, ami megy mostanság...
-
bolondember
MODERÁTOR
-
rarri
senior tag
El fogom olvasni. nálunk semmi különös, készülődöm melóba.
Gábor: Táborba sajnos nem tudok menni, de remélem egyszer összejön, hogy megkóstoljam amit főzöl. Csak ámulok, hogy milyen ételekt készítesz, és látszik hogy szereted elkészíteni őket. Igazi ínyenc vagy.
Bon: Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest