Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz tildy #47391 üzenetére

    40 m2 egy egyszobás garzon, ahol egy helyiség az előtér, a konyha és az egyetlen szoba, ha szerencséd vana, akkor egy kisebb kád még elfér a fürdőben, de valószínűbb, hogy eleve csak egy zuhanyzó van benne, amiből ha kilépsz, átesel a wc-n.

    Azért ugyanúgy ne essünk túlzásokba, mint a 300 m2-es villával, nyilván ez kicsit abszurd, és eleve horribilis áron tartható csak fenn, de azért már 2 személynek is ott kezdődik az összkomfort, hogy legalább egy külön nappali, és egy olyan hálószoba legyen már, ahol nem csak egy 140x200-as ágy fér el, hogy egyáltalán be lehessen menni mellé. Gyerekkel ehhez jön még egy gyerekszoba, a 70-80 m2 mindjárt alap lesz, sőt... Szóval akármennyire utálsz takarítani, család mellett kénytelen leszel legalább 3 szobán, és egy olyan minimum 70-80 m2-en végigmenni időnként.

    Kerékpárügyben ismert errefelé a véleményem, szerintem aki csak mindennapos közlekedési eszköznek használja, esetleg néha elmenne egyet kirándulni, az kis szerencsével 200 font (ha jól tudom, az olyan 250 EUR) környékén azért már talál magának tetsző, és minőségileg is megfelelő járművet. Ennél sokkal többet személy szerint én sem adnék egy bicajért. Aki meg tényleg sporteszközként, vagy hobbiként tekint rá, az természetes, ha jobban a zsebébe nyúl. Ismertem én olyat, aki 1,5 milliós horgászbotra gyűjtött (gondolom azóta össze is jött neki), de az addigi horgászcuccai már eleve többe voltak, mint egy új autó akkori ára. Mindenkinek megvan a maga keresztje, igazából csak onnét kezdve lesz sznobéria, amikor lenéz mindenki mást, aki nem költ annyit, mint ő.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák