- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Eh, de hülye egy nap ez a mai. Egy csomó dologról negatív visszajelzést kapok.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
nagyúr
ne féltsd Te a kreatív gondolkodásomat...
a légkondi nem egyenlő a friss levegővel.
Sőt, a split klímák csak elhasználják a benti levegőt, ezért még gyakrabban kéne szellőztetni. Persze, Neked lehet, hogy frisslevegős légkondid van, azon a szélességi körön sosem lehet tudni...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ladybug
őstag
Verus, csapos: Köszi a bíztatást. Vhogy megoldom.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
válasz Bubu79 #29568 üzenetére
Nana!!!
A Noel név a kedvencem.Nem úgy mint a B betűsek
Az én majdani fiam is Noel lesz. Nagyon tetszik ez a név, nem is gyakori , és jól is cseng. Azért lehet kap a neve mellé még egy Gábort isRégen ha kérdezték mia kedvenc férfinevem akkor az a Gábor volt, meg az Attila, azóta bővült az Endrével is[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
Drága pilótabirkám,
a 'zokszigéntartalom számít, amit a vízbűl vesz ki, tudod.a páratartalom irreleváns, lévén, hogy a légkondi úgy hűt, hogy kicsapja a párát a levegőből, ez távozik kondenzvíz formájában. Csak eközben oxigént használ el, nem is keveset.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #29619 üzenetére
Kedves Balázska, nem rád gondoltam most spec, hanem a Bélákra és Bencékre Oó, na msot megint fognak záporozni a mi bajod a Bélával, Bencével szövegek
Najó a Bottyán meg a Bercel elmegy....
A B betűsek közül.Amúgy bjájen nincs is Szerencsére.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bash
addikt
-
Bash
addikt
válasz fokukac #29618 üzenetére
Ha nem tudnám, hogy éltél a Szaharában, most azt mondanám, hogy te soha nem láttál még légkondit működni távolról sem. Magas páratartalmú levegőben naponta többször lehetne leolvasztani a jeget a lamellákról (coil), gondolom nem kell kifejtenem, hogy ez mennyire nem hatákony módja a légkondicionálásnak.
[ Szerkesztve ]
http://bashtravel.com/
-
tildy
nagyúr
Segítségeteket kérném. 50. születésnapjárara mit illik egy férfiembernek venni Mondjuka kicsi lányai által
Remélem az apuka nem phzikLadybug : igen örülnék ha olyan lenne, ami megmaradna.
Mik nem vannak Tiszta társkereső/találó lett mára a ph... Hány itt szövődött kapcsolat is van? Lol.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
parandroid
félisten
Az 50-es sebességkorlátozó tábla a sztender ajándék, de mára már kicsit sablonos. Mondjuk egy notebookak biztos örülne. Vagy közlekedésnél maradva, egy GPS-nek. De bármilyen kütyü megteszi, amiről apa elejtett már megjegyzést korábban, hogy jópofa, de mindeddig sajnálta rá a pénzt (univerzális távirányító, időjárásállomás, multiméter, oszcilloszkóp, lézeres távolságmérő, biciklire digitális sebességmérő, távirányítós kisautó, R2D2 formájú ébresztőóra, ha már itt tartunk, millenium falconos legó, mittudomén). Persze mindez feltételez bizonyos technokrata szellemiséget, dehát így kérj tanácsot ajándékvásárláshoz olyan embernek, akit kicsit sem ismerünk.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz parandroid #29633 üzenetére
50-es tábla.... ez kurvajó
hol lehet ilyet szerezni? anyukám 2 hét múlva lesz 50Ui. mármint legálisan hol lehet iylet szerezni?
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Drizzt
nagyúr
Tanulok infokommunikáció menedzsment zh-ra, ettől kevés unalmasabb izé van.
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
válasz BlacKSouL #29637 üzenetére
Nem, fel van sorolva csomó izé, hogy milyen vállaltok, milyen stratégiák vannak, etc, s a feladat az az, hogy a felsorolot pontokat le tudd írni egy lapra. Magyarul nullkreatív izé.
Igazából annyi értelme van számomra, mint annak, amit példaként hoztál.
Más: mentem volna portára befizetni a 4-5 napja lejárt határidejű csekkeket, de meglátva a sort úgy döntöttem, hogy várhat még pár napot. Majd megyek kevésbé csúcsidőben. 17-kor is bepróbálkozok, de nem tudom nyitva van-e. Meg elvileg akkorra várna az ember tömeget, mégis 13-kor volt, hogy be is alig fértem.I am having fun staying poor.
-
tildy
nagyúr
válasz parandroid #29633 üzenetére
Gps-t már kapott, egyszer karácsonyra (Volt is az ebayen ebből szopacs nekem )
A tábla nem is rossz ötlet
Ami kütyü kell/kellett neki , eddig mind megvette, vagy megkapta. (Jáááj távirányítót ne is említsd! )Időjárásállomása is van.... Ráadásul műszaki bolti eladó, tehát...Szgépezni ritkán szokott. Hobbija nem nagyon van , igaz szerelgetni azt szokott .
gondolkodom sétarepülésen neki[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz csapos2 #29638 üzenetére
Most próbálom összerakni...az ablaktörlővel fogom kezdeni az üzemben a padlóról már sikerült összeszedni elhullajtott csavart, acél csapágygolyót, műanyag pöcköt, már csak megfelelő sorrendben kell összerakosgatni.. Aztán kitudja, lehet hogy majd tank lesz belőle
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
válasz csapos2 #29641 üzenetére
No ezt szívesen hallgatom
Eddig a fordítottját tapasztaltam, nem kicsit. Bár én inkább a megőrjítik szót hazsnálnám rá"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz bandus #29649 üzenetére
Hugival egy huszasból próbálunk kijönni , összesen .Ezt nézegetem még: vezetéstechnikai tréning
Remélem nem veszi rossz néven Bár ilyenr eén is elmennék, hátha akkor nem tűnik majd úgy
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest