Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz ladybug #30050 üzenetére
HI!
SEGICSEGGGGGGGG halalra vaagyok remulve, milehet ezek utan, O vadallatsaga nem a combomat fogja markolaszni, henem???:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz fokukac #30052 üzenetére
HI!
hat en ma lassan semmins em lepdok meg max likrekednekn a szemeim:- )))
udv
neduddki
mod: mondtam ma?: SEGICSEGGGGGGGGGGG!!!!!!!:- )))
mod: itten a neni velm szembe vmi tok fekete csirket foz meg negy orankleresztul:- ))) fene a gusztusat, vmi sejmestollu csirke vagy mi a afene:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Winner_hun
titán
Mi volt ez a lehalás?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
RexpecT
addikt
válasz Winner_hun #30057 üzenetére
503,503,503,503,503.
-
NoLF
veterán
de szépen szétesett
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Thrawn
félisten
Bocsi!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
MODERÁTOR
Durva volt... Csak most állt vissza (vagy állították vissza az illetékesek...)
Áramszünet gyanús a dolog...Harrrr!!!!
-
RoyalFlush
őstag
Az én órám jár rosszul? Nálam 22:50 van ...
szerk: de nem csak nálam
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
MODERÁTOR
-
RoyalFlush
őstag
Van egy 10 perces időeltolódás
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
venember83
nagyúr
Szar meccset néztem, ph nem volt, de legalább az új focicsukának örülök Ezennel jó éjt kívánok mindenkinek.
-
addikt
bocsi, a piros vezetéket vágtam el véletlenül
-
Winner_hun
titán
válasz RoyalFlush #30062 üzenetére
Érdekes óra, a gépemen levő 2 mp-et siet állítólag, amikor naponta van az atomórához állítva
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Bubu79
addikt
Szép estét - látom csak helyreállt a rend és elérhető a PH!
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Racecam
nagyúr
Jó estét, vagy jó éjszakát Mindenkinek!
Mi volt, mert régen jártam erre, ráadásul munka volt.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
válasz fokukac #30071 üzenetére
Dehogynem - nézd csak meg pl. a Halálos Fegyver filmeket - rendszeresen vagdalnak el vezetékeket és nem ritkán nem éppen jót és mégis túlélik
Véncsont: Bevallom várakozás közben én is cseppet elálmosodtam, úgyhogy lehet, el is megyek én is durmolni
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #30072 üzenetére
Manner van nálam.
És nem félek használni!Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tiv61us
őstag
Krisnasok, mert nem vettel vastag konyvet toluk,
ukranok mert megvettel egy nagy discot eloluk
egy hajlektalanokat felgyujto kis barati tarsasag"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
neduddki
nagyúr
válasz Racecam #30073 üzenetére
HI!
minek darabolod a jonepet???:- )))
udv
neduddki
p.s. most nagy felfedezest tettem 6710b-van mikrofon, nemmintha eedig kerestem volna, de most lett: - )))
-
nagyúr
válasz RoyalFlush #30062 üzenetére
az hagyján, de én most kaptam értesítő e-mailt, hogy privát üzenetem érkezett. az e-mail dátuma április 25., péntek 0:09, pedig most kaptam.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
senior tag
Üdvestét!
Az itteni fórumiták segítségét szeretném kérni mert keresek egy könyvet és sajnos már elég régóta nem lehet megvenni sehol.
Aki esetleg tudja hogy hol lehetne fellelni belőle vagy akár csak azt hogy hol érdemes megkérdezni annak nagyon szépen megköszönném a segítséget.
[link]
Ennek az atlasznak kéne mint a 3 része.
Elsődlegesen magyarul lenne jó de esetleg német ill. angol példányok is szóbajöhetnek.
Minden segítséget előre is köszönök!Youth hides the key to salvation
-
Drizzt
nagyúr
Hazajöttem fociedzésről, király volt, sokat futottunk.
I am having fun staying poor.
-
tiv83us
veterán
Ejnye telapo meg kuka
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv61us
őstag
nem jottel tul koran......
egymas hatat utve, italokat kuldve, multjat sem selto kek ruhas noknekcsak a a bufekocsibann allnak
reszegen
ketten
amelyik rosszul van az vagyok ende ettem es delfint is es alligatort is kagylot, csigat, homart, nem a tekozlot
[ Szerkesztve ]
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
aze a paprikaskrumplit nem sok veri meg
koszonom, hogy mikor kiralynak hittem magam....
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest