Új hozzászólás Aktív témák

  • biga

    senior tag

    Na szóval.... LAN-party július 7-8-9.
    Eddig ismert adatok:

    Résztvevők:

    Lista eddig:
    - SAMYka
    - Montesz
    - Sianis
    - erdei0531
    - Slax
    - Skót
    - sharpapa
    - szerénységem +1 ember

    (azt hiszem ez volt a legutolsó lista). Ezen a listán felfelé ha lehet már ne változtassunk.


    Játékok:
    - UT2k4 (kötelező gyakorlat)
    - CS
    - COD2
    - AvP2 (csak erős idegzetűeknek )
    - Far Cry
    - SWAT4
    - Battlefield

    Érkezés:
    mivel munkahelyem miatt necces, hogy mikor tudok hazaérni, SAMY-ékkal egyeztetve abban maradtunk, hogy péntek délutántol kezdünk gyülekezni (akár otthon leszek már, akár nem). Samy azt mondta, hogy ő jó eséllyel dél-egy körül ott lesz, szükség esetén hazaérkeztemig koordinálja az embereket ;).

    Eddig tervezett program:
    érkezés és gépek belövése után péntek estére egy szerény szalonnasütés került szóba (időjárás ügyében intézkedem ;) ). Utána - kedvtöl függően - akár kezdődhetnek is az első meccsek kifulladásig. Szombaton szabad program szerint játszunk, pihenünk, főzőcskézünk, játszunk, sörözünk, játszunk. Ja, meg néha játszunk is :). (Itt említeném meg, hogy - pusztán a gépek pihentetése céljábol :D - önként jelentkezőket várok egy-egy rövid meggyszedésre, ugyanis - Murphy dolgozik - az időjárás ilyetén alakulása miatt épp esedékes lesz a szedése, és mivel arrébrakni nem akartam a LAN-party-t miatta, valahogy össze kell egyeztetnem a kettőt.)
    Szombati reggelinek szóba került pl hamburger (e hét végén SAMY-ékkal teszteltük a dolgot :) ). Ebédre slambuc (felváltva főzögetünk. Ja, meg 'meggy-szedünk' :D ). Estére valami (akár megint szalonnasütés). És persze játék megint kifulladásig. (gondolom nem kell külön említenem, hogy a sörözés az folyamatos, a szabadprogram keretében zajlik, időkorlát nélkül :C )
    Vasárnap délig mehet a meccs, vagy az éledezés (délután nekem még össze kell pakolnom, újra lakhatóvá kell tennem a terepet :) ).

    Amit mindenképpen meg kellene beszélni:
    Nyílván egyikünk sem egy krőzus, tehát törekszünk a költségek alacsonyan tartására. Ezért amit lehet, megoldunk házon belül. (nyílván a piát nem tudjuk semmiképp, de azt remélhetőleg SAMY meg tudja oldani, aktív anyagi támogatásunkkal). Értem ezelatt azt, hogy aki tud valamit hozni, az hozzon, és lehetőleg azt itt jelezze is. Akinek ezzel kapcsolatban költsége merül fel, azt mondjuk összedobjuk, de ha valakinek elfekvő készlete van mondjuk krumplibol, hagymábol stb, akkor jelezze, és annyival is kevesebbet kell venni. Ha valakinek a partyval kapcsolatban bármi még eszébe jut, vagy új ötlete van, az jelezze.



    ''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

Új hozzászólás Aktív témák