Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
Esztergál még valaki a városban?
2db 10cm-nél kissebb csavart kellene gyártani, és edzeni, vagy alapból edzett csavarból csinálni.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
félisten
válasz szabonagyur #71595 üzenetére
Meg is találtam egyből
Tipp valakinek hol tudnék kb 5 méter gége csövet vagy hasonlót venni klíma külső rész víz elvezetéséhez?
-
Drughi
addikt
válasz szabonagyur #71602 üzenetére
Bármelyik villamossági boltba.
-
félisten
-
myk74
senior tag
-
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #71604 üzenetére
A pazonyi végén a pagonnyal szemben van ott villanyosbolt
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
félisten
-
félisten
-
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #71610 üzenetére
Anno vezetéket még pár lomot kaptam méterre
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
félisten
-
Tothgera30
Ármester
-
Drughi
addikt
válasz Tothgera30 #71613 üzenetére
Még. Gamex-nél is meg lehet nézni a kótaji úton.
Elég kis bolt, lehet adnak méterre is. -
félisten
válasz Tothgera30 #71613 üzenetére
Koszi, megnezem oket tavolsag szerint.
-
robag93
aktív tag
Vegyetek laptopot, szinte új, extra rammal. Áfás számla, 3 év gar minden szép és jó.
-
DonThomasino
veterán
Brekkbe jár valaki edzeni mostanában ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Tothgera30
Ármester
válasz DonThomasino #71617 üzenetére
Egy barátom jár. Ha érdekel valami konkrétum, írj.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Drughi
addikt
Nem tudja esetleg valaki, hogy melyik ma Magyarország top 5 vagy top 10 legnagyobb számítástechnikai üzlete?
Akár nagyker is lehet.Cég szeretne szerződni, de előtte jó volna látni, hogy kik vannak.
-
robag93
aktív tag
Vegyetek minden szépet és jót:
Lenovo P11 Pro Gen2
Asus Vivobook S14 -
ati888
senior tag
sziasztok
Nyíregyen hol tudok koax kábelre F csatlakozót rakatni, nem a csavaros kellene hanem valami rendesebb.
Köszi
-
Nerazim
őstag
Udv!
Hol tudok most venni nyiregyen ellenallast? 1k ellenallasra lenne szuksegem.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Írható Nfc tag nincs a fiókjában valakinek eladó?
Köszönöm
-
betyarr
veterán
adott egy céges samu a22 teló,amit az előző gazdája úgy adott le,hogy rajta hagyta a feloldómintát.van rá mód,hogy valami egyszerű módszerrel visszaállítsuk gyárira a beállításokat,vagy felejtős a művelet?
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
sajna ezek között nem volt megfelelő megoldás,de aztán találtam egyet yt-n,hogy hogyan lehet belépni a recoverybe a fizikai gombok segítségével.jól meg van nehezítve.bár,ha arra gondolok,hogy ha pl. egy gyerek játszik a szülő telefonjával és véletlenül FR-t csinál rajta,az nem feltétlenül jó dolog...
-
Tamás9x
őstag
Használ valaki a környéken iylen LED-et?
Egy mérésére lenne szükségem, hogy bele megy-e a plusz foglalatomba, mert miért is ne nem lehetett simán megoldani a beépítést, csak egy plusz foglalattalhttps://www.youtube.com/@kisstontour
-
embe
nagyúr
válasz betyarr #71631 üzenetére
De megoldódott ezzel? Mert ha nem mókolt a teló, akkor szerintem ez nem megoldás. Gyakorlatilag ha van egy lopott telód ezzel a megoldással resetelheted, és használhatod utána. Úgy tudom a KNOX védelem, megmarad ezután is. Bár lehet rosszul tudom...pár éve már nem mókolom a telóimat.
-
betyarr
veterán
sikerült FR-t csinálni rajta és látszólag minden működik,kivéve,hogy hívást nem lehet kezdeményezni.ez alighanem azért van,mert még nincs beaktiválva az új sim kártya.legalábbis arra utal a "sim nincs regisztrálva a hálózaton" hibaüzenet.ha mégsem,akkor megy vissza és kezdjenek vele valamit.pont ezt az utóbbit lett volna jó elkerülni,mert nem tudni mennyi idő,a teló meg ugye már kellene az új gazdájának,hogy tudjon vele dolgozni.
-
félisten
-
wwhy
veterán
válasz szabonagyur #71641 üzenetére
... mert szereti betyárosan megoldani a dolgokat
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
félisten
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #71641 üzenetére
a számla valszeg valahol a cégnél van és épp 7vége volt.meg nyilván rohangálni sem akart a tulaj.pláne,ha pár gombnyomással megoldható a dolog.
mielőtt bárki félreértené: tényleg nem valami szajré telefonról van szó.hibázott az is,aki visszaadta a cégnek,mert nem állította vissza gyári állapotra* és az is aki így átvette tőle.meg nyilván az új user is,aki nem azonnal nézte meg mit vesz át.*nem is értem,én tuti nem csinálnék ilyet.ha másért nem,hát azért mert ettől azért jobban félteném a telón lévő adataimat.
-
félisten
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #71646 üzenetére
peace and lóvé
de legalább ebből is lehetett tanulni: eddig azt sem tudtam,hogy létezik ez a knox nevű védelem
-
félisten
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #71648 üzenetére
Samsung megtagadja a garit is
tyű,nem semmi!
nem csoda,hogy nem vagyok ezekkel tisztában: soha nem volt még samsung telóm.még a régi nyomógombos időkben sem -
embe
nagyúr
válasz betyarr #71639 üzenetére
Akkor lehet az volt amit szabonagyur is írt, nem volt Samsung fiók beállítva beállítva.
Drughi: Ez nem jelenti azt hogy ok. Belefutsz egy komolyabb ellenőrzésbe, vagy műszakiba, nyűg lehet belőle.
Én most egy pár ilyet akarok venni. Osram H7 Cool Blue Intense NextGen +100%
Tamás9x: Annyira jobb a ledes izzó? Úgy hogy nem ehhez a lámpatestekhez vannak optimalizálva. Pontosabban a lámpatestek nincsenek ezekhez optimalizálva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Mozilla Firefox
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest